Stickat för hela slanten

Äntligen börjar det bli klar luft och lite lite kyla i luften. Det är nu det passar perfekt med alla mysiga stickade plagg som tidigare varit för varma. Ge mig höstmode tusen gånger före sommarmodet. Mer stilfullt både på män och kvinnor. Snyggare skor och stövlar, jackor. Om ett par månader vill jag säkert åka till en solig ö och bada i turkost vatten men just nu är jag hur nöjd som helst med att vara i ett land med fyra årstider.

Om någon skulle undra så går kläderna på bilderna upp till xl (inte helt säkert på Lindexkoftorna men de brukar vara stora).

Papagoja tror jag den här koftan från Vero Moda heter. 349:- på nelly.com
Cool kort topp från Only. Gillar att den ser lite sådär hemstickad ut, anno 1979. Kort men om man har ett långt svart linne (det tipsar jag alltid om men jag gillar ju det) under så tror jag snarare att den kan markera midjan. Jag ska testa om jag nu hittar den. 359:-
Poncho med huva från Kappahl. 299:-
Tvångsjacke-spännen- i like. Från Rut mfl. 399:- på nelly.com
Amerikanska flaggan fast i annan färgställning från Serious Sally. Jag såg den även i "rätt" färger på Salt. 299:-
Mindjesmickrare från Lindex. 349:-
Den här har Reese Witherspoon på sig i Lindex annonser. Fast i rostrött. Jag är mer för den lila (såklart), eller svarta(alltid). 299:-

Nu ska jag låta min brun utan sol torka in och försöka hitta på något att göra under tiden som inne innebär vatten. Alltså inte diska, inte duscha, inte svabba golv eller tvätta. Spikmattan kanske? Fast då luktar den ju skit sen för tyvärr gör ju nästan alla bus-produkter det. Stinker alltså. Ha en fin eftermiddag.

Puss o kram /Louise

 

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.