Stickad tröja och jeans för en skön vardag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Nu är det dags att börja med varma gosiga tröjor och koftor. Jag värmer mig i en poncho om kvällarna. Det är praktiskt att liksom ha med sig filten när man går ut i köket för att hämta något. Så poncho är grejen på kvällarna. Men man vill ju ha något skönt på dagen också och den här beige tröjan är verkligen jättemjuk och gosig. Inget sticksigt nära för det klarar jag icke.

Tröjan finns i fem färger och trots att jag inte brukar gilla beige så tycker jag mest om den här. Snyggt till jeans dessutom. Länk stickad tröja.
Tröjor som sticks klarar jag som sagt inte. Minsta ull i och jag får spunk. Så den måste vara mjuk som den här.
Jeansen är också från Lindex. Antingen är det jeansen som är trånga eller jag som blivit tjockare. Men mina gamla brallor i samma storlek funkar så…tja..jag vet inte. Det blev inget köp på grund av det, för annars är de fina. För att vara i större storlekar. Ofta är de så tantiga med låtsas slitningar och alldeles för tunna och mjuka. Jag vill ha mer jeans jeans liksom. Men det är svårt. De här var ganska nära, men föll på att jag var för stor. Eller brallorna för små.. Länk jeans
De här har inget med jeansen eller tröjan att göra, jag bara fastnade så för dem. De är glittrigare i verkligheten och jag gillar formen. Kanske läge att önska mig i födelsedagspresent 🙂 99 pix. Länk örhängen.
Jag passade på att testa den här klänningen också, men nej den är inget för mig. Den känns som ett rostfärgat lucialinne. Oftast skriver jag ju inte om plaggen jag inte tycker om, men så vet jag ju att ni är flera som säkert liksom jag har kollat in vissa plagg och undrar hur se är i verkligheten. Så ibland tar jag även med såna jag inte alls gillar efter att ha provat.

Ursäkta för kassa bilder men det var urdåligt ljus i provhytten, men ni får ju ett hum i alla fall. Imorgon är tanken att testa en massa fina saker från Cellbes. Från en urmjuk jacka till en rejäl regnkappa med foder. Och klänning, byxdress och lite till. Bilder inom kort 🙂

Kram på er!

Kolla mer

12 comments

 1. Tröjan ser mysig ut! Jag har hittat mina favoritjeans hos HM…herravdelningen. Rak modell. Inte en gnutta stretch i dem (HATAR stretchjeans!!!) Sitter inte åt över vaderna, och man kan få lagom långa byxor (är 177 cm så de flesta ”damjeansen” blir för korta.). Jag drar 46/48 så st W36/L34 (tum) är perfekta. Lite vida upptill bak men jag klipper ett jack på var sida om hällan bak å lägger kanterna omlott å sick-sackar. Syns ju inte ändå, har alltid tröjor/toppar utanpå jeansen.

  ha en härlig helg!

  1. Bra tips. För visst kan man kolla på herravdelningen också. Precis som de som är små och smala och kan handla på barnavdelningen.
   Kram och ha en fin vecka

 2. Snygga jeans! Men håller med, vad har hänt med storlekarna på Lindex? Jag skulle köpa ett par vinröda byxor i strl 48, men icke, fick dem inte ens upp över låren?! Så dåligt när de gjorde om och tog bort deras ”större” avd… 🙁

  Men tröjan såg mysig och skön ut!

  Ha en fin helg underbara d 🙂 Kramar ända från norr

  1. Usch så irriterande att vi är flera som upplever samma sak, för då verkar det definitivt som om de ändrat sina storlekar. Det ska undersökas närmare. Kram

 3. Hej Louise!
  Jag gillar den röda klänningen på dig. Tycker att du passar i den 🙂
  Jag undrar liksom någon tidigare om du har tips på shapinglinnen/kläder? Använder alltid det för annars vobblar det så mkt och kläderna hålls liksom inte på plats hehe. Men jag har inte hittat någon favvo i djungeln.

 4. De har ändrat på storlekarna på Lindex, åtminstone på byxor. Samma byxa jag köpte i våras (Lily) var nu mindre i midjan i samma storlek. Så mycket för att ha ett koncept som ska vara över tid.
  Jag blev så sur (eftersom jag handlade på nätet och tänkte att de skulle vara samma i mått som förut) så jag mejlade dem om det igår. Få se om de svarar med nåt annat än standardfraserna. Ha en fin kväll! ♥️

  1. Det är en besvikelse om Lindex har börjat talla på storlekarna och faktiskt gör storlekarna mindre. Bra att du mailat dem, hör gärna av dig med vad de svarat för jag tänker också fråga dem vad som hänt. Kram

 5. Jag har de jeansen och ääälskar dem. Lite grövre jeanstyg. Men de ÄR lite små i stl. Jag tänkte oxå att jag gått upp för jag fick öka en storlek, Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.