Stand up som plåster på såren

Godkväll fina ni! Hur är läget? Hos mig är det förkylt, lite bittert och sådär. För det blev inte Paris för min del den här helgen. Sas strejkade ju så det har varit hit och dit i flera dagar nu. Hopp och förtvivlan typ. En del av gänget(de som bor i Stockholm) åkte i går kväll via Malaga och sedan vidare till Paris i morse. Och de som hade is i magen och ändå åkte upp igår kunde lyfta i morse då strejken var över.

Jag själv tvekade i det längsta om jag skulle åka kl 16 eller inte för jag skulle sova hos Linda-Marie på natten och sen åka ut till Arlanda vid halv sex på morgonen. Men hon åkte med Malagagänget (för att vara säker på att komma iväg, så det hade jag också gjort om jag kunnat) så jag visste inte riktigt hur jag skulle göra.

Jag visste inte om planet skulle lyfta i morse, och då vet jag inte riktigt vad jag skulle gjort i Stockholm eftersom jag inte planerat med vänner och sådär. Så med det i tanken, och att det inte gick senare tåg när man fick besked om att strejken var över, plus att jag är totalt täppt i näsan och har eko i öronen, så var det kanske ett bra beslut.

Men det ÄR surt att nu packa upp väskan samtidigt som jag ser bilder från de som lyckades ta sig iväg till Paris. Härliga människor i en stad jag gärna vill besöka. Men men, jag och min mister T har sagt att vi kan ju faktiskt åka dit vi också sen 🙂

Som plåster på såren efter beslutet igår bjöd min vän Zinat oss på Stand up på Moriska paviljongen här i Malmö. Fem komiker uppträdde och flera av dem var väldigt roliga, så det blev något bra ändå. Man ska se glaset som halvfullt eller hur? 🙂

Jag tycker så mycket om den här tjejen – Zinat Pirzadeh. Vi lärde känna varann när jag intervjuade henne för Aftonbladet och vi klickade så bra att vi behållit kontakten sen dess.
Gårdagens laguppställning på Mack.

Nu ska jag ta och byta lakan i sängen och snart krypa ner och njuta av känslan av nytvättat. Imorgon blir det en provrunda på stan tänkte jag. Min kille är upptagen i helgen så vi får se vad jag hittar på mer sen 🙂

Puss och sov gott vänner.

Kolla mer

3 comments

  1. Åh vad roligt att du hittat till Mack! Där är jag ofta (tyvärr inte igår)
    Hoppas vi ses där någon annan gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.