Sportbh, väskor och sandaler jag vill klicka hem

Hej på er.

Ett kort inlägg innan jag tänkte skriva lite om pressmötena jag varit på i veckan. Men eftersom det handlar om Campadre och saker där kan ta slut i ett nafs så tänkte jag tipsa om det först.

Jag sitter själv och har lagt saker i varukorgen (återigen för de som blir upprörda om jag shoppar – det är för tipspengar) men kan inte bestämma mig. Det är mycket jag vill ha men min tipspott räcker inte till allt så jag funderar över vad jag ska slå till på. Eller avvakta och kika på det som kommer imorgon och lördag. Hmm.

Min tipslänk har ni som inte är medlemmar här (kostar inget så klart): LÄNK till CAMPADRE

bhframSport-bh, det behöver många av oss, så även jag. Den här från Shock absorber borde funka. De har andra också men de finns inte i min storlek. Men den här svarta finns från A70-K65. Den där minsta storleken låter märklig, skitsmal men med jättestora bröst. Oh well, den finns upp till 90 i omkrets också (inte i k.kupan dock men upp till H90) och jag drar e så den bör ju funka. Det är dock ganska urplockat bland 75-85 så jag kör nog på 90 E. Men har inte bestämt mig än. Kostar 299:- istället för 600:-

bhbakSå här är den bakifrån.

ceannis1Och så är jag på jakt efter en ny väska. Det har jag varit i flera månader nu men jag hittar ingen. Inte som inte är svindyr iaf. Men den här från Ceannis kanske? En shopper med hålmönster som har en innerväska.

ceannis2Innerväskan till den ovan ser ut så här och kan bäras separat. Är lite sugen faktiskt. Nu 299:- istället för 699:-

schollsandalOch så funderar jag på ett par sköna sandaler. Såna man kan slappa runt i till både jeans och sommarklänning. Dessa från Scholl kostar 399:-. ord 649:-

ceannis3Den här från Ceannis tänkte jag också lite på men jag vill nog ha en svart eller naturbrun. Men tips ändå. 349:- nu, annars 899:-

Men så funderar jag över att vänta och kolla in väskorna som kommer.

medium_image_re_1456400041_seRE: har snygga och rustika läderväskor. Gillar den. Speciellt den på bilden men vet inte om den är med på nya kampanjen på lördag.

medium_mk_bags_image_1455887041_seImorgon kommer en kampanj med väskor från Michael Kors. Och en annan med klockor också.

De gäller ju att inte vänta för länge heller för kampanjerna tar slut eller så tar varorna slut innan. Hmm.

Kolla mer

2 comments

  1. Jag har stor byst, 80H, och Shock absorbern är helt suverän! Håller brösten på plats och jag kan dansa Zumba och hoppa runt hur jag vill utan att behöva oroa mig för att brösten ska vara i vägen. Rekommenderar den verkligen till de som har större byst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.