Spindelväv i huvudet

Idag har varit en trött dag. En väldigt trött dag. Sista glaset vin igår gjorde mig..ska vi säga..mer än tipsy.Att bara äta en korv på hela dagen/kvällen och sen dricka vin blir ibland lite snett. Jag trodde att promenaden hem miss i nassa(nej det var kanske inte så klurigt att gå hem ensam genom Stockholmsnatten men..tja..ibland säger kroppen en sak och hjärnan en annan) skulle göra gott och att jag skulle bli piggelin idag tack vare den. Nope, icke. MEN kvällen på Wallmans igår var så rolig att det är värt spindelväven i huvudet idag. Ska ta och lägga in lite bilder från gårdagskvällen sen. Det blir en kväll i filmens och datorns tecken för denna här så det kommer inlägg lite senare också. Jag ville bara säga hej nu så ni inte undrar vart jag tagit vägen 🙂

Och så får ni såklart ett klädtips på vägen också. Den här virkade tunikan är jättefin tycker jag. Jag hade kanske valt ett svart linne under egentligen men hade inget sådant med mig in i provrummet. Sen kom jag på att det är ju ganska kul att ha ett färgglatt under. Sen syns ju toppen bättre på bild också när det inte är svart på svart. Så här kommer den.

249:- på HM

Kolla mer

4 comments

    1. godheart: haha, nej nästa gång ska jag äta ordentligt först och inte stressa häcken av mig. Kram!

    1. Elizabeth: Tack. Ja den där tunikan är verkligen snygg i verkligheten. Ganska tung och gedigen liksom. Funkar till mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.