Spegel spegel…

20130812-221403.jpg
Jag tänkte tipsa om den här urfina spegeln på Guldfynd. Den är i nysilver och kostar 198:- Jag har själv en liknande fast lite mindre och i plast på min toa och den pryder verkligen sin plats. Självklart vill jag ha den här istället, en rejäl sak istället för min plastmojäng vore inte fel.

 

Hej vänner! Tisdag och första ensamma dagen på en månad, det är både skönt och lite tyst. Jag har tusen saker att göra idag och ska sätta igång snarast men i morse (förmiddags snarare) tog jag mig en lång sovmorgon och njöt av min säng. Tänk vad man kan värdesätta små saker ibland. Men nu ska jag snart sätta igång med en rejäl städning. 3 veckor borta och 1 vecka med 3 pers i en liten etta betyder stora dammfalukorvar lite här och var. Men med en ny Ajax som doftar helt ljuvligt plus två nya trasmattor att lägga ut blir det mycket roligare 🙂 När jag väl sätter igång går det dessutom men en jäkla fart.

Mer idag? Hmm, jo jag ska leta jobb, planera artiklar (ja nu ska jag verkligen ta tag i det där), se till att fixa annonser här i bloggen så jag börjar tjäna pengar på allt skrivande. Sedan ska jag iväg till Stadsmissionen också och lämna en matta jag dissar till förmån för en av de nya trasmattorna från Lagerhouse. 99 kronor för en matta som är 190×70 cm är jäkligt bra.

Mer jag ska? Jo just det, jag ska lägga in kängorna från Dr Martens på Tradera. De kom igår och är alldeles för stora(hoppades att 39’orna var små. Det är de inte, funkar inte ens med sula). Jag kan ju skicka tillbaks men jag testar att lägga på Tradera istället.

Nope, mina fötter drunknar i 39orna tyvärr. Sketans också. Får bli nya vid senare tillfälle för nu ska de här säljas tänkte jag.
Nope, mina fötter drunknar i 39orna tyvärr. Sketans också. Får bli nya vid senare tillfälle för nu ska de här säljas tänkte jag.

Om jag hinner blir det en sväng in till city också. Eventuellt ska jag fixa och skicka en grön Miss Li till en av mina läsare som inte fått tag i den i skåne. Den här tjänsten har jag sett att andra bloggare tillhandahåller och tar betalt för. Det vill säga att gå ut och köpa och skicka prylar och kläder som inte går att få tag i på nätet. Det kanske kunde vara något för mig också, men ingen aning om vad man tar betalt för det. Har någon av er använt en sådan tjänst förut? Vad kostade det i så fall? Är det något ni skulle vara intresserade av?

Okej, dags att sätta igång nu. Ha en fin eftermiddag alla. Puss /Louise

Kolla mer

10 comments

 1. Hej! Jag har också städat i dag. Passar på när dottern är i väg en vecka med kompisar. Var i Malmö i helgen, där hade Indiska sålt slut redan på det mesta av Miss Likollektionen. Hade tänkt köpa en rosenscarf men den svarta var slut.
  Jag är lite nyfiken på mattan från Lagerhouse, kan du visa den här?
  Ha en bra dag!

 2. Ja jag har nästan förstått att Miss Li verkar gått bra i skåne 🙂 Jag ska ta en bild på mattorna tänkte jag när jag lagt ut dem och fixat klart. Letade efter dem på deras hemsida men de finns inte där.
  Ha en fin dag du med. Kram L

 3. Hej! Låter som en bra tjänst. Tyvärr har jag inte prövat det av någon innan. Så jag har ingen aning om vad man tar för det.

  1. Jag tänkte ta och kolla med en av de tjejerna som gör sådant vad hon tar. För visst vill jag hjälpa till och om jag kan tjäna en liten slant på att ge mig ut och shoppa åt andra vore det ju trevligt 🙂

 4. Tycker absolut att du ska börja med den tjänsten, vet inte alls vad du ska ta betalt. Men du får inte vara för billig, för det tar ju tid att planera, handla, packa och skicka iväg!
  Har du kollat på dom bloggar där denna tjänst finns?
  Det ska bli spännande att se om/ hur du utvecklar detta, lycka till!:)

  1. Ja jag tror jag ska ta och börja med det och kanske även lägga till personlig shopping 🙂 Har inte koll på vad andra tar så jag tänkte maila och fråga.

 5. Åh, jag skulle så gärna lägga vantarna på den gröna klänningen jag med. Har suktat efter den sen jag såg de första bilderna. Har varit in i alla indiska jag hittat uppåt i landet men överallt är den helt slut. Menar du att den finns kvar i sthlm fortfarande?

  1. Jag förstår dig. Jag har suktat sedan jag såg den på pressvisningen. Vi var flera som fick otroligt ha-begär. haha. Och ja häromdagen fanns de fortfarande kvar i alla fall. De verkar ha tagit slut på Drottninggatan men i gallerian fanns det och även i gamla stan. Vet inte riktigt hur det är idag men gissar att de kan finnas kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.