Sov gott som ett litet lamm

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej hej. Mår ni bra? Jag själv mår ganska ok. Feber och sådär men det är vi ju vana vid, men träffade min vän Jessica för en fika ikväll och sådant gör ju alltid en glad 🙂

Det tråkiga mötet jag inte längtade till är avklarat trots att måendet inte var så toppen, men jäklar vad skönt det är när man väl gjort sådant man dragit sig för. På vägen hem gick jag inom Hemköp för att hämta ut paket från Cellbes och Haléns. Eftersom beställt bland annat en taklampa från Cellbes var paketet stort och tungt. Och så det från Haléns då. Samt en påse med lite matvaror. Helsike vad jag slet!

Väl hemma så kom jag på att just fan, hissen går inte att använda för den målas från kl 14 till 22 den här veckan. Så jag fick baxa upp lådan och det andra till tredje våningen. Det märks att jag inte kunnat träna på dölänge nu för helsike vad jag flåsade! Som en bälg. Grannen som mötte mig i trappan log åt mitt slit och bök. Var redan på min våning då annars hade han nog kanske eventuellt hjälpt mig, haha.

Lampa, jeans, handdukar, gardiner, lakan och lite annat. Lovar att visa när jag fått det på plats. Plaggen ska jag givetvis prova och visa som jag brukar 🙂 Allt passade dock, så jäkla skönt! Okej, jeansen vet jag inte riktigt om de är jag. Men om jag kommer på att så är fallet så säljer jag väl dem vidare. Ska prova igen så får vi se.

Vad kan det innehålla? Ett tag funderade jag på att filma när jag öppnar mina paket. Sådana där unboxing-filmer har ju varit poppis. Men så tänkte jag att nej, ni skiter nog i sådant 😀 Allt från Haléns passade också så inget behöver lämnas tillbaks.

Ja nu ser man ju mest plastpåsarna här, men paketet innehåller en hel del marinblått (tre plagg) jeans, trosor (3 pack), halsduk. Och hålla-in trosorna ser ni ju där.

Och så den här ursöta sovmasken i form av ett lamm från P.J Salvage. Finns även i morgontofflor. Och några andra djur som räv, katt, kanin och vad det mer var. En himla gullig present. Kanske något för alla hjärtans dag? LÄNK

Jag fick ju med en sovmask med Mia Parnevik pyjamasen och den har jag använt och upptäckte att jäklar vad skönt det var. Perfekt om man är två dessutom och den andre kanske vill läsa eller pilla med mobilen. Är man då ljuskänslig är det skitskönt att bara dra ner rullgardinen över ögonen.

En ulv i fårakläder? 😉 Kanske lite, är inte sådär lammgullig av mig när man väl känner mig.  Muhaha. Men snäll hoppas jag. Nu blev jag faktiskt lite sugen på tofflorna också. Kanske nästa gång… LÄNK

Tre halsdukar blev det också. Jag kunde verkligen inte bestämma färg och är man då frusen blir det lätt att man bara går all in. Ungefär som när man är hungrig i mataffären, då åker det ner mer saker i korgen än annars. Men de här är fina och klassiska så de är nog ett bra köp. Länk blå, länk grå. Den rosa verkar vara slut på Haléns men den är från märket Only. Finns liknande på Cellbes också.

Och som jag skrev på Instagram och Facebook tidigare idag, glöm inte att sprätta bort lapparna. Klipp inte så det blir en ful liten vit fjuppig remsa kvar. En sprättare kostar några tior och är bara bäst.  En del har ju romanlånga tvättråd i sina kläder dessutom. Som H&M som har på typ 17 olika språk bara i ett par trosor. Investera alltså i en sprättare om ni inte redan gjort det.

Det var allt för nu. Och på tal om allt och inget så är jag skittrött på min header här så den måste fixas. Är det någon som älskar att hålla på med sådant får ni hemskt gärna pilla ihop en åt mig. hehe. Eller så får jag själv ta tag i det någon dag för det måste hända något här i bloggens utseende nu.

Puss & kram på er ♥

Kolla mer

1 comment

  1. Hej Louise! Å maj gadd vilken söt sovmask! Nu gillar jag egentligen inte att använda sådana, men jag är klart beredd att göra ett undantag för att se ut som ett gulligt lamm! 🙂
    Och så måste jag fråga dig – har du varit till en ”alternativ” läkare? Det verkar så himla jobbigt att gå och dras med feber i elände så länge som du har gjort. Jag personligen har inte så stor tilltro till traditionell sjukvård, och kan bara tala av personliga erfarenheter av personer i min närhet som fått god hjälp av det alternativa. Min mamma t.ex, hade otroligt ont i ett ben för ett par år sedan. Hon gick till en läkare på ett stort sjukhus, och han kastade knappt ett öga på benet (på riktigt varade inte besöket i mer än kanske två minuter), innan han gav diagnosen artros. Hon fick en medicin utskriven, men när vi läst om vilka biverkningar den hade så ville varken hon eller jag att hon skulle komma i närheten av den. Vi fick då tack vare en bekant tips om att gå till en osteopat, så sagt och gjort bokade vi en tid för mamsen hos en sådan. Osteopaten sa direkt att det var absolut ingen artros, utan en felbelastning. Mamma fick en behandling och har sedan dess varit bra och utan smärta i benet. Nu vet jag väldigt lite om just osteopati, men så vitt jag förstår utgår man från en helhetsbild av hälsan och målet är att hitta de bakomliggande orsakerna till ett symptom och inte bara behandla symptomet. Vilket är ett av mina största issues men ”vanlig” sjukvård, att de inte ser till helheten.
    Blev ett långt inlägg det här, och jag känner att jag låter lite som en sån där förnumstig person som kommenterar bloggar med ”varför gör du si och inte så, jag vet minsann bäst!”. Och det är inte alls så jag menar. Och att ha ont i ett ben och att ha feber och må dåligt är ju verkligen inte samma sak. Men jag ville bara nämna det alternativa, och är det något du vill kika närmare på så toppen, och vill du inte så är det toppen det med 🙂
    Avslutningsvis vill jag tacka för din fina blogg, jag uppskattar den så mycket, både det personliga du delar med oss läsare och alla provningar och tips!
    Puh, nu ska jag sluta hålla låda! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.