Söta somriga klänningar

Hej mina fina. Idag efter jobbet gick jag ner mot Drottninggatan (Aftonbladet ligger några minuters gångväg därifrån) för att ta mig en liten koll på nyheter i butik samt köpa ett par örhängen. Vanliga ringar till öronen bara så de är inte så spännande att visa. Hur som helst så tänkte jag inte på att det skulle vara otroligt mycket folk där. Men det var det. Och blommor. Jag tog några bilder jag visar i nästa inlägg.

Men jag testade några plagg också innan magen skrek på mig att den ville ha mat så jag fick åka hem.

Den här klänningen provade jag igår också men med heeelt fel trosor. Idag var de bättre men beige eller ljusrosa hade ju varit bättre än svart. Men jag gillar ändå den här.

Jag tänker mig solbrända armar, kanske guldsandaletter på fötterna och guldringar i öronen. Klänningen går upp till storlek L men den funkar faktiskt. Även om den inte är ”luftig” på mig som beskrivningen på hemsidan säger om klänningen. Men skit i det, man får bära den hur man vill.  Priset är 399:- och den finns på Lindex.

Den finns även i blommigt men jag föredrar den enfärgade. Länk.

Någon ond människa hade knutit dubbelknut på rosetten så jag fick kämpa för att båda komma i och ur den här för jag kunde icke knyta upp.

Och så testade jag den här krämvita klänningen. Så himla söt.

Så här lång är den. Den är ganska tajt i storleken, speciellt i ärmarna om man som jag har lite extra fläbb där. Så jag fick ta 50 i den här för att inte få blodstopp. 799:- och denna är också från Lindex. Länk

Nu är det sovdags  här så jag pallar gå upp och jobba extra lång dag imorgon (tisdagar är lämningsdag så jag jobbar till 19 då). För ja, det är ju fortfarande måndag när jag skriver det här. Kram på er!

Kolla mer

8 comments

  1. Åhh, va fin den rosa klänningen var på dig! Måste provas 🙂

    Provade den vita för ett tag sen men som du skrev var den alldeles för liten i ärmarna. Jag har vanligtvis 46 men var tvungen att gå upp till 50 för att överhuvudtaget få upp ärmarna och även då var den för trång där… Synd, lite stretch hade inte skadat. 😉

  2. Oj vilken skillnad på den rosa klänningen om man jämför din bild och modellens!
    Tyckte inte att den var något vidare på henne men du ser galet snygg ut. Kvinnlig och söt!

    1. Tack Sara, vad go du är. För nej, den sitter ju inte alls likadant så det är kul att visa att man kan göra det på sitt eget sätt. Oavsett hur den är tänkt att vara och vilken storlek det än må stå i nacken 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.