Söt spetskappa och sköna svarta brallor

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Nu kommer ett inlägg med kläder från Cellbes, ni som inte gillar sådana kan alltså scrolla vidare, för själv gillar jag ju en hel del av deras plagg som ni vet. Att de dessutom finns både för smala och tjocka kroppar är en jäkla fördel.

Cellbes har just nu 100 kronor rabatt för varje 500 du handlar för. Giltig till 30/3 – 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller koder. Gäller vid köp över 500 kr .
Länk Cellbes.

Den här spetskappan finns både i rosa och svart och jag tänkte att den kan bli fin i vår och sommar. Som här till jeans, eller över en sommarklänning. Länk spetskappa.

Jag tycker det blir enkelt och snyggt så här. Sätt klackar till så kan du gå på party efter jobbet.

Jag har storlek 52 i min, så den är inte så jättestor i storleken, mer normal åt det mindre hållet. Finns från 36 till 58.

Och så kommer ett par svarta byxor. Så himla sköna. När jag fick hem dem tänkte jag att helsike vad små de ser ut! Men så kände jag på stretchen och den är rejäl så det gick bra att komma i dem. Man kanske inte kan tro det på bilden, men de håller in magen bra dessutom. Länk svarta byxor (jag har den korta modellen med 70 cm). Finns från stl 34-52. Jag har 52. De stora storlekarna börjar dock ta slut så skynda om ni funderar på dem. Länk svart byxa.

Svart till svart funkar alltid.

Som sagt, helsvart.

Och så har jag tänkt ha den till enkla svarta klänningar. Här hade jag ingen riktig klänning att prova under, det är bara Indiskas silkiga underklänning. Den är dock väldigt skön och bra att ha under andra klänningar som har en tendens att klättra. Men jag har ju inte tänkt att ha det så här, det är bara för att ge en litet hum om ungefär hur det kan se ut.

Det var dagens klädtips, hoppas ni gillar. Jeansen är btw från Kappahl Xlnt.

Puss och kram på er.

 

Kolla mer

1 comment

  1. Underbara plagg du visade denna gång även om mycket annat du visar oss är fint och prisvärt. Jag har letat efter en underklänning i just strapmodellen du visade och dessutom letar jag alltid tunna jackor som döljer lite men ändå är svala. Två köp på morgonen som jag tror och hoppas blir jättebra i vår. Tack för hjälpen och tack för en bra blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.