Söt klänning och coola skor

Nu är det dags för ett klädinlägg igen känner jag. Mitt bland alla ledsna tankar så har jag varit iväg och provat kläder. Inte idag men väl igår. Då var jag bland annat på River Island igen. Jag provade ett par sandaletter jag gillade samt höll i en klänning jag testade häromdagen. Behöver jag tillägga att jag gärna vill ha båda?

klan5 Den här klänningen i vitt och neonkorall trivdes jag kanonbra i. Faktum är att man ser lite brun ut trots att jag egentligen har noll solbränna.(kleggat med brun utan sol ikväll för att få tillstymmelse till färg)

klan6 Jag minns inte priset men tror det var 399:- och jag provar storlek 16 på bilden. Hade de haft den i stl 18 hade jag gärna testat den men 16 funkar ju. Och så det där halsbandet då som jag provade häromdagen. Me want. 149:-

Och så sandaletterna då. Jag hade inte haft dem till klänningen ovan dock, där hade jag nog valt något nättare i en annan färg är svart.

risandal Sandaletter med grova sulor är grejen i år för den som vill vara inne. Många är i mitt tycke för klumpiga och fula men de här gillar jag. Jag har för mig att de kostar 399:-

sandalinsida Med den här klacken kanske min envisa onda hälsena kunnat ge med sig. Knäpper gör man med dragkedja i hälen så man behöver alltså inte knäppa upp alla de där guldspännena.

Det var det för nu. Fler söta klänningar imorgon. För er som undrar över inlägg från Indiska så är jag inte så förtjust i de afrikanskinspirerade plaggen som är i butik just nu. Det är mycket svart-vitt och dova färger i spräckliga mönster och det är inte riktigt jag. Men lugn, det kommer snart in nytt snyggt. Men så fort reorna börjar så blir ofta mitt eget provande inte lika intensivt, helt enkelt för att det inte kommer in så mycket nytt från mitten av juni till början av augusti. Det är därför jag brukar uppmana folk som ska på bröllop eller annan stor fest i sommar att köpa kläderna i tid.

Sovdags nu, skallen värker. Puss och sov gott.

Kolla mer

13 comments

 1. vilken härlig klänning passade dig ju helt perfekt. och jag tycker faktiskt skorna ihop med den klänningen hade blivit en kul kombo 🙂
  kram AnnaSC

 2. Tror att fröken har alltför höga tankar om de flesta killars sinne för den typen av detaljer,mig själv inkluderad..

  En väl utfylld klänning som den här eller den svartvita högre så skulle jag nog kunna titta i en kvart utan att en sekund efteråt kunna svara på om det överhuvudtaget fanns ett pärlhalsband..

  Ja,vi är hopplösa..

 3. Ja det är väl nästan så tyvärr men som tur är så är vi bra på mycket annat..

  Till exempel släpa tunga saker och nå högt upp när det behövs..

  Plus säkert mycket annat som jag beklagligtvis inte kommer på just nu..

  Midsommar är inte mycket att stå efter om du frågar mig. Mest massa fylltrattar och bråk..

  Själv har jag i lugn och ro pulat med packningen inför en stundande resa till Brasilien..

  Passar på att önska fröken en trevlig sommar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.