Sommarsöta skor och ett par icke-gulliga

Innehåller annonslänkar

Hej raringar. Helg idag och ledighet för mig – skönt. Idag blir det att åka till Mall of Scandinavia en sväng. Jag och Noomi ska hänga ett par timmar där medan storasyrran och morsan hennes går på Skönheten och Odjuren. Jag som sett den två gånger vet att den är lite för läskig för en femåring, så då hittar vi på annat. Och ni vet, jag och affärer är ju inte direkt en otippad kombo. Dock går jag ju mest på kvällar när det är lite folk, så en lördag mitt på dagen blir ju…eeh…intressant.

Så jag ska strax duscha och fixa till mig innan jag drar dit. Jag tror att jag kommer att ta med ett par plagg att plåta också när jag ändå är där och snurrar liksom. Vårjackan kanske jag till och med kan ha på mig? Om det inte blåser isvindar som igår…vi får se.

Men innan jag sticker tänkte jag tipsa om några skor. Söta sommarskor jag köpt. Och ett par som inte är söta, men väl sköna som molntussar.


Jag köpte ju ett par röda trätofflor för bara någon vecka sedan. De är så fina att jag kände att jag måste ha ett par rosa också. Ni vet, matcha min rosa väska och så. En får ju tänka på detaljerna 😉 Och eftersom jag hade lite tipspengar, plus att Campadre har fraktfritt i helgen om man handlar för över 400:- så blev det 87 kr allt som allt för mig. Så om ni är sugna på trätofflor från Moheda så passa på nu i helgen så slipper ni frakt. Beroende på hur mycket de kostar då… Dessa i modell Sandy kostar 449:- (mkt billigare än i butik) så då slipper man frakt. Finns även i rött, även om de röda på bilden är i modell Betty. Knas. Använd kod ffweekday för fraktfritt. Och gå gärna via min tipslänk så blir jag så glad så glad 🙂 Min länk till Campadre här

Fler rosa pjucks. De här kommer från Have2have. De är superlätta men eftersom jag inte använt dem än så vet jag inte hur de är att gå i. Jag har min vanliga storlek 38. Kostar 345 kronor och finns i tre färger. Länk sneakers.

Mina skor kommer snart att tränga mig ur lägenheten, men här är ett par till. Supersöta vita med broderade blommor från Cellbes. Finns även i ljusblått. Vore finfint till jeans, men jag tog vita nu. Kostar 299:- LÄNK vita sneakers

Cellbes har dessutom rabatter. Ju mer du handlar för desto större rabatt (det börjar vid 400 kr). Ni ser koder och rabatter på sidan.

Fast idag tar jag kanske på mig de här. Inte ett dugg sommarsöta men åååå så sköna. Jag har ju galet ont i mitt knä och i min hälsena i högra benet så jag haltar som en gammal get när jag går. Så jag kände att ett par riktigt sköna skor är ett måste. Jag spanade in dessa via Stadiums hemsida, ett par walkingskor som inte är sådär vansinnigt fula och klumpiga som de flesta tyvärr annars är. 799:- kostar de men nu har Stadium 25% rabatt för medlemmar. Bra om man tänkt köpa sneakers, träningsskor eller så. De har ju förvisso 25% på ALLT (nope, inte sponsrad) så jag lär kika lite till idag när jag har lill-polaren i släptåg 🙂

Sådär, nu måste jag skynda mig.
Puss och kram från Imelda (ni som inte förstår referensen – googla Imelda+skor).

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.