Sommar på HM

Oj vad många som svarar på vilka ni är, gud så kul! Och tack för alla gulliga kommentarer om bloggen, jag blir verkligen både rörd och glad för allt fint ni skriver. Tack!!

Jag hoppas ni fått vara ute och fått lite sol på er idag. Jag själv var iväg på möte i morse och passade sedan på att fixa andra ärenden. Jag tänkte belöna mig själv med att sätta mig på en bänk på Mariatorget(park trots namnet, för den som inte varit här) och njuta av en pressbyråbulle och en dricka. Sitta där och njuta av fågelkvitter och solsken. Trodde jag. Det blåste så mycket att tårarna rann i strida strömmar ner över kinderna så det kändes inte helt kul att sitta där och torka och snyta mig samtidigt som folk väl undrade varför jag grät. Det gjorde jag ju inte men jag har überkänsliga ögon som rinner vid minsta vindpust. Hade jag suttit i lä vore det nog jätteskönt men jag tröttnade lite där. Men jag hann ändå få en hint om hur skönt det snart kommer att vara.

Jag blev så inspirerad att jag slängde ihop ett litet sommarkollage av några av Hm’s kommande sommarprylar. Den där väskan ska jag ha! Då kommer jag bli tvingad att ha det prydligt i väskan och inte som nu då jag slänger ner allt möjligt och sedan inte hittar ett skit. Och det där fodralet med maskerna ska jag också skaffa. Den översta bikinin vore trevlig men nu brukar inte hm’s bikinis sitta riktigt som en smäck på mig. Wonder why? Men om jag av en händelse råkar tappa bort en 15 kg sådär(vill ner mer men man får ju börja någonstans) kan jag nog komma i den. Men den är ett tips för andra om nu inte mina tuttar och rumpa råkar rymmas i den. Det coola armbandet kommer i alla fall att passa, så det ska få komma hem till mig sen.

Kolla mer

1 comment

  1. Antar att du som är flititg besökare på hm(som jag ) ska på vip frukosten där sista mars? jag har gjort en lista lång som satan med grejer de ska handlas till barnen och mig och kanske mannen haha om han är snäll;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.