Som en tilltufsad nalle i själen

Ibland känner man sig så här. Lite ärrad och ledsen. Så känns det idag för mig. Lite låg och less. Men som tur är har jag kompisar och det hjälper så mycket. Som att prata med en gammal klasskompis från förr. Sånt höjer humöret flera snäpp.

Jag ska även ge mig ut på en liten provrunda för att skaka av mig det jobbiga lite. Helst skulle jag gått till gymmet för att svettas bort ångesten. Men det kan jag inte än på några dagar pga ögonbrynen som måste läkas först. Men sen ska jag tillbaka till Rosa skrot. Ångesten och ledsenheten ska förvandlas till muskler och styrka. Mental och fysisk. Är det någon av er som läser som vill träna med mig vore det jättekul att kunna peppa varandra.

Kram på er!

Kolla mer

1 comment

  1. Hoppas du mår bättre idag. Det är ju lite för långt för mej att åka för att träna med dej men vi skulle kunna peppa varandra på håll lite mer systematiskt.
    Du med ditt gymmande, jag med mitt springande. För närvarande har jag astma (pollen)och kan inte springa 10 meter men sen.
    Köpte den där klänningen du tipsade om fr Lindex. Den blå-vita. Och en svart, hade presentkort. Provade en massa annat för eg har jag (för många) klänningar, men det var detta som jag föll för.
    Den prickiga klänningen i inlägget var supersöt på dej. En av de finaste du visat på länge. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.