Solglasögon och ringar

Godkväll vänner. Idag har jag varit och kollat in Mood Stockholm. En ny galleria på Norrlandsgatan. Så jäkla fin! Den var dock inte klar och eftersom de öppnar för allmänheten på fredag lär de ha att göra…Pannlamporna på där. Jag tänkte ta och skriva mer om Mood imorgon för jag har inte redigerat alla bilder än.

Jag var på stan och kollade efter visningen så jag tog över 200 bilder idag. Det tar lite tid att kolla igenom så det blir bara några just nu. Jag ser blek och lidande ut på de flesta bilder eftersom min rygg gav upp redan vid lunchtid. Jag hade ont så jag trodde jag skulle gå åt. Jag begriper inte varför jag inte åkte hem istället. Men men. Nu vet ni var blekheten och den trötta blicken kommer ifrån, nämligen smärta i svanken. Men det har ändå varit en bra dag. Jag fick se Mood, äta jättegod mat där, köpte solglasögon och fikade med en god vän.

Här kommer solglasögon jag testade. Pilotbrillor gillar jag men har redan två par så det blev de andra. Jag provade även ringar. Jag tycker att en ring kan lyfta en outfit ganska mycket. Överhuvudtaget gör smycken en hel del för helhetsintrycket.

De där lapparna framtill alltså... Piloter från Indiska.
I vår ska solglasögonen gärna vara raka. Så jag provade de här på Gina Tricot med stålskalmar. Lite för stora för mig dock för jag kände mig som de där ödlorna i V som också hade jätteglajjor.
De här var lite mindre så de tog jag. 59 pix, Gina Tricot.
Den här ringen på Indiska ska jag ta och skaffa. Så snygg. 69:-
Den här med stenar är inte dum den heller. Glömde kolla priset.
Även om man är svartälskare som jag kan man ju liva upp det svarta med färgglada accessoarer. Väskan har jag visat tidigare och jag kan inte släppa tanken på den. 895:- Och halsbandet är också riktigt fint. 129:- kanske (minns inte alla priser)

Fler bilder imorgon. Och vinnarna av Titanictävlingen kommer också.
Sov gott stora och små. Puss/L

Kolla mer

4 comments

  1. Tjusiga ringar!

    Jag ska på bröllop i början av sommaren med klädkoden ”sommarfin”. Alltså tänkte jag hitta en somrig klänning i storlek 42-48 (beror ju så mycket på modellen…) Har du några tips? Eller det kanske inte har kommit några sommarklänningar i butik ännu?

    Ha det gott!

  2. Knepigt med solglasögon när man har vanliga glasögon. Har ett par som jag sätter utanpå mina vanliga glasögon. Tyvärr blir ju inte utbudet lika stort. Ett par slipade ,progresiva solglasögon kostar en del. Kassan räcker inte till:(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.