Snyggaste pressen för juiceälskaren

vita-juicer-topbanner-hvid-1 Nu när det en exakt en månad kvar till jul tänkte jag komma igång och tipsa mer om julklappar. Jag vet att en del redan är klara med det men själv vill jag gärna vänta till jag känner mer julkänsla. Nu när det är julpyntat och man tänt stans julbelysning känns det mer rätt för mig. Att handla julklappar är roligt för min del och inget jag vill ha avklarat i september. Sedan är vi alla olika.
Hur som helst så tänkte jag tipsa om annat än bara kläder och skönhet, för det passar ju inte alla. En sak som många gillar och som är jäkligt poppis nu är juicer. Man gör egna som drickes till frukost, lunch och middag. Det pressas frukter och grönsaker för glatta livet i hemmen. Så en lyxig juicemakare kanske vore en fin julklapp? Nu kostar den här ganska mycket så det är kanske inte man ger till kreti och pleti, men till sig själv och sin egen familj kanske? Eller en hälsointresserad mamma och pappa?

Novis Vita Juicer kan göra både juice och smoothies, klarar av såväl bär som hårda grönsaker. Priset är 4 300 kr (körsbärsrött och krom kostar 5 200 kr och det är naturligtvis de två jag själv tycker är snyggast, typiskt att just de är dyrast). Novis Vita Juicer finns att köpa på KitchenOne om ni är juicesugna.

vita-juicer-chrome-01 Den här hade gärna fått stå i mitt kök.

vitajuicercherryred-colors Eller den här.

Och nej, det här inlägget är inte annonsmärkt för det är inget jag fått betalt för att skriva om. Så vet ni det 🙂

Kolla mer

6 comments

  1. Men hur kan du skriva och rekommendera den om du inte själv har den? Skriver du inte då bara och tipsar om den för att eventuellt få bli sponsrad av dem?

    Är så konstigt med denna typen av inlägg tycker jag, visst de är inte sponsrade men innan reklamens och affiliatelänkarnas intåg i bloggvärlden så såg jag väldigt få sådana inlägg på din och andras bloggar,,,

    1. Nej jag skriver inte för att bli sponsrad av dem. Sedan får du tro precis vad du vill. Att jag och andra bloggare har affiliates och reklaminlägg är ju helt enkelt för att vi vill tjäna pengar på allt jobb man faktiskt lägger ner. Det är ju inte bara att sätta sig ner och skriva av sig om sina tankar när det kommer till bloggar om till exempel mode och skönhet. Det ska fotas, man ska hålla reda på nyheter i butik och på nätet och andra kanaler. Sedan ska man hem och fixa med det, hålla kontakt med företag, svara på mail och kommentarer osv. Som du förstår är det många timmar man lägger ner. Nästan varje dag, året om. Tro fasen man vill ha betalt för jobbet man lägger ner för att kunna tipsa sina läsare. Tråkigt om du inte gillar juicepressen.

    1. Tack Sara. För det är ju så att jag kan ju inte enbart skriva om sådant jag själv köpt. Det lär ingen bloggare kunna, då hade man haft slut på inlägg ganska snabbt såvida man inte vore stenrik.

  2. Jag förstår inte att någon orkar bry sig om en länk är affiliates eller inte, om du tjänar en peng eller inte… jag klickar på länken om jag är intresserad, annars låter jag bli. Svårare är det vill inte.

    Heja dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.