Snygga vardagsplagg hitåt

Det har ju blivit rätt mycket Indiska och HM här i bloggen på sistone men det är av den enkla anledningen att det är där jag hittar snyggast kläder som funkar på mig. Lindex och Kappahl har tantat till sig det senaste halvåret men jag hoppas de kommer igen snart med kläder som inte känns lika trötta som jag själv varit på sistone.

Om jag vore en storlek M hade jag kunnat prova i precis alla butiker, det kan jag inte nu så det känns ganska onödigt att tipsa om kläder från Zara, Acne, Dagmar, Minimarket osv när jag ändå inte får på mig deras kläder (för jo jag har ganska bra koll på designers också men det finns så många andra som skriver om dem och visar pressbilder). Fast detta tror jag ju att de flesta redan fattat. Det är nog dessutom ganska få av mina läsare som vill lägga ut över 2500 på en stickad kofta bara för att det står Dagmar i nacken. Japp, jag har sett en fin sådan nämligen men priset…kom igen. För den summan borde lappen sitta på utsidan. Så har ju Odd Molly det. Dvs etiketter och stora broderier som sitter på utsidan så man kan visa att man har en märkesklänning för flera tusen istället för en nästan likadan från KappAhl eller Ellos.

Nåväl, till dagens vill-ha plagg då. Jag älskar klänningar, festtoppar, klackaskor men inser att det jag har brist på och som jag faktiskt behöver är vanliga vardagsplagg. En snygg tröja till jeansen. Garderoben svämmar inte direkt över av sådant. Så därför är det den här jag vill ha just nu. En stilren tröja som andas sextiotal.

199:- för denna som går från xs-xl.
När jag ändå tipsar om vardagssnygga plagg så klämmer jag till med ett par skor också. De här ser nog bekväma ut att ha både till vardags och fest. Också HM. 249:-

 

Kolla mer

7 comments

 1. Jag har följt din blogg ett bra tag nu.
  Kikar in minst 1gång om dagen.
  Du skriver super och det finns alltid fina plagg att titta på.
  Vi har väldigt lika smak när det gäller kläder och PRISERNA på de plagg du visar passar allas plånbok.

  TACK för allt arbete du lägger ner här 🙂

  Kramen

  1. Susanne: Gud vad glad jag blir för uppskattningen av allt arbete för det tar rätt mycket tid, men är ju samtidigt kul. Den dagen jag inte tycker det är skoj längre så lägger jag ner.
   Så roligt att du kikar in så ofta. Stor kram!

 2. Å den tröjan från HM har jag beställt!!!:) så enkel å snygg tycker jag:) Hoppas du haft en fin helg Louise…å du…..vilken fin bild:) Kramar Jessica

  1. Jessica: Tack gumman! Förstår att du beställt den för den är såååå snygg! Måste skaffa en jag också.
   Ha en skön kväll sweetie. Kram!

 3. Jättefin header och kanonsnygg bild! 😀
  Såg den tröjan på HM’s nätkatalog och den är skitsnygg men ack så inte alls jag! Men tipsa gärna om fler vardagstoppar och byxor för alla rumpor!! 🙂

  Kram

  1. Inger. Tack!!

   Ska se vad jag kan hitta. Har önskemål om både kläder att ha på event och vardagsplagg så jag får väl fortsätta blanda.
   kram

 4. Shit den tröjan ska jag beställt, skit snygg till jeans men även till svarta lite smalare byxor/jeans.
  En till sak så super snygg bloggen har blivit.
  Och ja jag mår mycket bättre, det kan jag inte komma ifrån =)
  Längtar verkligen efter att få läsa din blogg varje kväll el till morgonkaffet.
  Go girl, du är bra!
  Kram
  Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.