Snygga träskor till salu

Igår fick jag hem dessa sketasnygga träskor från Sanita Clogs. Färgen är så fin och modellen jättesnygg. MEN de var för små! Det stod att de var små i storleken men då jag hade behövt 39 istället för min vanliga 38 och det inte fanns så hoppades jag att 38 skulle funka ändå. Nix! De passar någon med storlek 37. Så jag får antingen skicka tillbaks eller så tänkte jag om någon av er kanske vill köpa dem. 400 pix. Plus frakt(70 kronor kanske, har inte kollat det) om du inte bor i Stockholm och vill ses för att att få dem i handen.

Jag kollade dem på Brandos och där kostar de 999:-  de  är mörkbruna. Jag tycker dock de här grå är dundersnygga. De är något mörkare i verkligheten än på bild där blixten lyser upp dem lite.

Om ni är intresserade så maila mig på louiseflinck@gmail.com.

Kolla mer

2 comments

    1. Natalie: ja visst är de superfina! De skulle nog kunna vara ganska bekväma om det inte vore så att tån slår i framtill. Ska skicka tillbaks dem om ingen hörs av under helgen och vill köpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.