Snygga nagellack från L’Oreal

Nu ska jag lägga mig, men innan jag släcker tänkte jag tipsa om snygga lack från L’Oreal. De är liksom så där ”leriga” som jag gillar vid den här årstiden. Jag har ett gäng nya pastelliga nagellack också men dem har jag hellre om ett par månader. Lovar att visa de där också.

Men först är det alltså dessa fyra i flaskor som påminner lite om handgranater tycker jag. Me like! Än har jag bara testat den mörkgrå och den typ mörkaprikosa. Grå är bäst på mina jättekorta naglar och bleka händer. Den aprikosa lär vara jättefin när händerna inte är lika rosa-blå-vita liksom. Imorgon ska jag testa det bruna.

Hållbareten är som de flesta. Jag tycker inte att dyra lack (testat Loboutin) håller bättre än billiga. Normalbilliga alltså. En del snorbilliga ramlar av om man så bara tittar lite argt. Ett bra under- och överlack ökar hållbarheten. Bäst är ju dock gel-lack.  

Det här ”672 Gris Decadent” har jag på mig nu.
  

Det här heter ”224 Rose Ballet”.
Det där mjölkchokladfärgade har nr 662, och det vita 112.

Sov gott alla ❤️

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.