Snygg topp och trick för att göra klyftan mindre tydlig

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska och Twilfit

Vad sägs om lite djurprint? Det har ni ju knappast sett här i bloggen på sistone 😉 Men jag gillar det! Och den här toppen jag visar nu finns i fler mönster, med löv eller blommor. Om ni gillar modellen men inte trivs med zebramönster.

Fast omlott ger en smickrande form på de flesta. Länk här.
Hade klänning på mig under den här provrundan, därav kalabyxor nertill. Supersnyggt 😛
Som synes är den inte svart och vit, utan med inslag av beige som ger ett mjukare intryck. Jag gillar den här. Och om man inte vill visa klyfta (ja om man har stor byst så blir det så, det går inte att komma ifrån), så passar den där spetsbehån från Twilfit jag visat flera gånger tidigare.
Den här menar jag. Finns även i vitt och just nu har Twilfit 3 för 2 på sitt eget märke. Finns från 75B-85F.Perfekt under omlottoppar och klänningar. Länk bh.

Kram på er!

Kolla mer

4 comments

  1. Fin topp, tack för tipset! Jag var in och tittade på den på Indiska. Haha å tack för att du har kalasbyxor, mycket roligare att ha än strumpbyxor! Jag tycker det är ett toppenord.

    1. Ja så är det ju. Toppar som inte alls är urringade på den med mindre byst sitter helt annorlunda om man har stora bröst. Ibland är det snyggt och funkar finfint att visa klyfta, men ibland vill man vara mer diskret. Som på jobbet till exempel. Då är det bra med en bh som maskerar lite samtidigt som den är jättefin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.