Snygg skjortklänning med rabatt

Jag tror jag tar och skriver ett inlägg till så här på kvällskvisten (typ halv ett) som jag tidsinställer. För jag har en pojkvän som har lite syjunta för sig själv i ena soffhörnet. Men nej, han sitter alltså inte och stickar, virkar eller så (inget fel i det om så vore), nej han sprättar soffkuddar för glatta livet.

Vi har nya kuddar i soffan, men av nostalgi sparar vi de gamla. För att de inte ska ta svinmycket plats föreslog jag att vi bara sparar själva tyget. Jag trodde ju liksom att de hade dragkedja, men nope de är fyllda med vadd. Så nu – sju kuddar senare är halva vardagsrummet fullt av tomteskägg. Om någon behöver så kom hit och hämta för vi har till en hel tomtearmé. (vi kommer alltså att åka och slänga det på tippen).

Så är läget här mitt i natta. Han sprättar och jag sitter och kollar kläder. För just nu har både Lindex och Indiska rabatter. Jag kör Lindex först och så får ni ett inlägg med Indiska sen så vi inte blandar ihop äpplen och päron.

Lindex ger 20% rabatt på damkläder till den 22 september.
Använd kod: women1938

För egen del vill jag ha den här svarta skjortklänningen i viskos.
Länk skjortklänning.
Det hänger med ett skärp i samma tyg som klänningen. Det funkar men det var så skrynkligt och fult att jag inte ville ha det med på bilden. Och i xl funkar den även utan skärp. Vill jag ha den lösare (också snyggt) hade jag tagit en större storlek.
Sen kan man ju också skippa medföljande (ofta fula) tygskärp och använda ett riktigt istället. Som det här till exempel.
Igår invigde jag den här. Också den finns med på rean (alla damkläder som sagt). Länk här.

Kolla mer

7 comments

  1. Den grå klänningen åkte jag och köpte direkt du visade den sist! Så fin! Nu vill jag ha den svarta med skärpet också…

    1. Den är normal i storleken. Jag hade nog kunnat gå upp till xxl över höfterna, men då blir den för stor upptill. xk funkar också men sitter tajtare såklart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.