Snygg kappa för både stora och små

God måndag på er vänner! Som jag skrivit tidigare har Lindex börjat göra plagg från den ordinarie kollektionen i plus storlekar också. Till min glädje såg jag igår att den trenden fortsätter. Jag kollade in en kappa häromdagen och tänkte att det är ju synd att den bara finns på vanliga avdelningen. Men se på fasen, igår hittade jag den även på generous. Samma sak med leopardtoppen jag köpte, den finns också både på vanliga och på generous. Jag såg precis att Lindex online har 20% på en vara från Generous till och med den 18/3. Kod SO1310G20 (står på hemsidan också)

Vad sägs om lite fräsig leopard toppat med solglasögon på näsan?
Vad sägs om lite fräsig leopard toppat med solglasögon på näsan?
Kappan är ganska stor i storleken. Jag tog en 52a här utifall all, men den är jättestor i ryggen fast jag försökt dra ihop det. Så 48 hade förmodligen räckt. Eller kanske 50. Jag orkade inte åka upp en våning för att byta.
Kappan är ganska stor i storleken. Jag tog en 52a här utifall all, men den är jättestor fast jag försökt dra ihop det. Så 48 hade förmodligen räckt. Eller kanske 50. Jag orkade inte åka upp en våning för att byta.
Stora solglasögon ska det vara för den glamourösa känslan.
Stora solglasögon ska det vara för den glamourösa känslan. 79.50:-, också från Lindex.
Kappan är från Lindex och kostar 799:-. Länk till vanliga avdelningen här. Till generous här.
Kappan är från Lindex och kostar 799:-. Länk till vanliga avdelningen här. Till generous här.

Ha en fin måndag alla. Puss /L

Kolla mer

8 comments

  1. Kul att höra att Lindex börjar fatta galoppen! Vi vill ju vara lika snyggt klädda som alla andra, bara i några storlekar större 🙂 Nu ska jag nog ta och åka in till stan och kolla läget i affärerna… Ha en bra måndag, Louise!

    1. Hej Johanna! Nej jag hade inte råd men annars hade mer än gärna haft den i vår 🙂 Och till hösten också för den delen.
      Snygg till det mesta. Du får gå omkring med den hemma och känna in dig innan du bestämmer dig.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.