Snygg gosig och enkel

Ja den som är snygg gosig och enkel är alltså min gröna kofta och inte nån karl eller så. Nej det är alltså bara en kofta från Haléns.

img_0179.jpgAlltså, den här gröna koftan, eller petrolfärgade då, jäklar vad skön och snygg den är. Jag är så glad att jag beställt den. Jag har storlek 48/50 i min och jag kan rekommendera den. LÄNK

img_0150.jpgDe långa muddarna är så snygga.

img_0145.jpgHär är en enkel  och tajt trikåklänning från Indiska som finns i flera färger. Perfekt att ha under till exempel en kofta i samma petrolfärg. LÄNK här.

img_0149.jpgSå här blir det med den tajta klänningen under. Jag hittade inget halsband jag gillade att ha till men det kan man givetvis piffa upp med. Jag känner mig avslappnat fin i det här.

img_0152.jpgÄven den här klänningen som jag visat tidigare funkar fint till. LÄNK

img_0153.jpgEn slappare look eftersom klänningen är lite längre och har lös passform.

img_0164.jpgJag provade en mönstrad sak också på Indiska. Den här har jag inte sett på nätet än.

img_0165.jpgFör den hade samma gröna inslag som koftan 😉 Det är mycket i den färgen överallt nu.

img_0168.jpgHär ser man färgerna ganska bra.

nlw53_g_ciacolorisawesome_cmykSjälv matchar jag med det här lacket som är perfekt i färg till. O.P.I och färgen heter ”CIA” (color is awsome). Finns på Åhléns, Kicks, eleven.se och fler ställen.

nlw54_g_stayoffthelawn_cmykDet här gröna funkar också lika bra till. Nu ser det ljusare ut på bilden här men är mer buteljgrönt i verkligheten. Den här nyansen heter ”Stay off the lawn”. Båda lacken är från kollektionen Washington DC.

Det var mitt första gröna tips (nej det är det inte för jag har tipsat om grönt mååånga gånger), det kommer fler för svart och grönt är färgerna jag gillar mest och jag har provat en del annat i grönt.

Puss o kram

Kolla mer

4 comments

  1. Det här med tights, ” får” man ha de fortfarande? Eller vad har du under klänningarna? Strumpbyxor?
    jag gillade den mönstrade klänning skarpt

    1. Jag har strumpbyxor, helst ”kalasbyxor” du vet. Såna man hade som liten som är tjocka och inte går sönder lika lätt. Fast till fest tunnare. Sedan får man ju ha vad man vill. Tajts nedstoppade i en stövel blir ju som strumpbyxor. De jag inte kan med är vad- eller knälånga tajts. Det är omodernt, men som sagt man har det man trivs i. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.