Snurrig i hela huvudet

Hej kära ni! Igår kom jag hem från helgen hos mamma och pappa. Även om jag helst hade varit på mässa i Stockholm, och det grämer mig att jag missade den, så behövde jag nog stanna världen lite. För jag ÄR trött på grund av mycket om händer både fysiskt och psykiskt och runt mig.

Ett exempel på det var när jag igår på riktigt stoppade in en påse med mina kängor i kylskåpet. Inte riktigt rätt ställe att förvara dem på. Påsen med mat som skulle in där låg kvar i resväskan…Dock upptäckte jag det innan jag hivade in dem i ugnen eller nåt 😛

Idag ska jag ta itu med bloppisen igen. Jag åkte ju ifrån alla paket och alles, så ni som skrivit och vill köpa – jag har inte glömt er, bara pausat lite. Men nu ska jag fixa klart, och även gå och hämta ett paket från Cellbes.

Just nu vill jag dock bara gå ut och dra ut sladden till borrjäveln de håller på med i trapphuset. Det ekar och känns som om de borrar in i skallen på mig. Men jag försöker andas lugnt och tänka att de slutar nog snart. Det MÅSTE de för det börjar värka i öronen nu på riktigt faktiskt. (Nu bytte de borr till en ännu aggressivare jäkel, aaaaaahhhh!!)

Som jag sa så ska jag hämta ett paket från Cellbes, och så ska jag ge mig ut på provrunda imorgon. Dock är januari en så himla tråkig klädmånad med en massa reaslut och så är det för tidigt för vårkläder för min smak. Så det blir liksom en mellanperiod då det inte är lika skoj.

En sak man kan shoppa året om är skönhet, och det är precis vad jag precis gjorde. Jag klickade hem favoritmascaran från Elizabeh Arden till bra pris (199 kr istället för 310) hos Campadre. Förutom Arden kampanjen har de såklart flera andra på g. Gå gärna via min tipslänk, kostar inget att vara med. Länk HÄR.

8 hour cream, nu utan den där tjäriga doften.
Den här köpte jag. Love it!

Röda läppar är aldrig fel, speciellt inte när det är en lyxig hylsa.

Som för det mesta har Campadre också klockor på kampanj, Jag vill själv ha en ny. Som till exempel den här. Stål eller guld är vad jag vill ha. Eller en plast från Swatch. Men inte rosé, det är en färg jag absolut inte passar i. Den försvinner ju på en rosablek svensk vinterhud, så nej tack.

För den som gillar smycken har Campadre ofta under halva priset på Edblad, Dyrberg/Kern, Snö med flera.

Okej, det var allt för nu. Dags att ta iu med resten av dagens ”to do”-lista.
Stor kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Att du kan se det komiska lite grann är positivt. Kanske kreativa ställen att lägga sakerna på nu i nya lägenheten 😉
    skämtosido hoppas du får lite vila och kan landa ännu mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.