Sniffat på H&M’s doftkollektion

Jag lovade ju er lite parfymer och skönhet. Jag tänkte att jag börjar med H&M’s släpp av inte mindre än 25 olika dofter. Jag tog en snabb sniff på dem. De är fina där de står i grupper, men…tja..jag kan ju säga att de var inget för mig. Jag är och har alltid varit känslig för dofter, och är kräsen med parfymer. Inte så att de måste vara svindyra (även om jag tyvärr ofta faller för de som är just dyra), men den måste passa mig och min näsa.

Det var de här dofterna med vanilj, choklad och så…nope, det var sånt jag hade i tonåren. Men jag kan tänka mig att yngre tjejer gillar dem. Förutom choklad – den luktade riktigt äckligt.

Bäriga dofter, också lite för sötsliskigt och inte min typ av doft. Men säkert uppskattade av många.

Sedan har vi de lite kryddigare, ”vuxnare” dofterna.

Bland dem hittade jag en jag faktiskt testade på huden, det var den här. Doftar gott, men ingen jag kommer att köpa.

Och så har vi den här som jag faktiskt tyckte doftade fräscht. Skulle jag köpa en av alla de här dofterna skulle det vara den här.

Mer dofter kommer, såna jag faktiskt gillar 😉

Kram på er

Kolla mer

1 comment

  1. Låter som hm gör parfym likt Date på 90-talet. Kanske passar deras yngre kundkrets som du skrev, men personligen är jag lite tveksam. Kul inlägg med lite annat innehåll iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.