Snart en vecka i Skåneland

Hej på er vänner. Mår ni bra? Jag mår ganska bra idag faktiskt. Äntligen ser saker och ting lite ljusare ut efter massor av motgångar när det kommer till boende och annat. Men nej, nu är det nog! Det ska bli bra nu!

Här nere i Osby har jag mest varit hemma hos mamma och pappa, samt hos mormor ett par gånger. Planen för veckan är att åka ner till Malmö på torsdag och stanna ett par dagar, sen hit igen och fira födelsedag på lördag, sen blir det väl Stockholm på måndag eller nåt sånt beroende på när jag hittar biljett till bra pris. Söndagar, måndagar och fredagar brukar vara dyrast.

Bild från idag i Älmhult. Hopp om livet trots gråtradigt väder, det känns skönt.

Igår var det fars dag och givetvis firade jag min pappa. I guldpaketet låg en piléfordrad hoodie till denna frusna man 🙂
Lördagen var också lugn, bland annat blev det ett plums i badkaret med ansiktsmask och ett glas kallt vitt.
I fredags var jag och provade lite kläder på Familyhouse. Den här gillade jag – finns i flera färger. Tror nog att den gröna är mer jag än den rosa.
I torsdags fick jag en god macka och en trisslott (ingen vinst). Maten på det här stället är himla god. Mamma brukar fixa middagen och pappa gillar att göra såna här små överraskningar.

I onsdags var vi hos mormor, då glömde jag ta bild.

Och så i tisdags när jag kom hit. Det var mina dagar här so far, imorgon blir det en vecka. Fasen så snabbt den gått alltså.

Kram på er

Kolla mer

3 comments

  1. Vilka fina bilder! Så gulliga föräldrar du har! Jag håller tummarna ang bostad mm. Malmö är ju världens mysigaste stad, jag har bott där och längtar tillbaka jätteofta!

  2. Härligt att du känner att det är på väg att vända nu! Även om jag inte skriver här speciellt ofta så har jag hållit tummarna för dig. 🙂 Och kul med Malmö! Ett bjussa dig på en fika eller två 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.