Snälla hjälp mig hitta hem!

Hej kära ni. Första april imorgon, och man ska luras dagen lång. Men nä, jag tror inte att jag kommer att lura någon faktiskt. Men man kan aldrig veta…

Idag blir det att jaga vidare efter lägenhet i Stockholm. Det är ett litet helsike det där alltså. Antingen ska folk hyra ut bara några månader, eller så är det pyttelitet (jag kommer få klaustrofobi på 22 kvm), eller så ska de ha flera månadshyror i deposition, eller så är det ngt annat knas. Som den som verkade perfekt, men som visade sig inte ha kök. Och det vill jag ha.

Jag har skrivit det förut, men OM ni vet någon som vet någon… Jag vill gärna bo ganska centralt, men funkar typ med Solna och Sundbyberg också. Jag vill absolut inte vara inneboende hos någon. Det har jag testat och kommer inte att göra om, speciellt inte när jag har en hjärtevän som kommer att hälsa på då och då.

Men minst 30 kvm, ganska centralt och längs med tunnelbanenätet är önskemål. Kan någon hjälpa mig blir jag väldigt glad för nu börjar det snart brinna i knutarna.

Nu njuter vi av april vänner, det är VÅR!
Puss & kram

Kolla mer

3 comments

  1. Hej! Jag tänker att du kanske kan kolla med Hembla som hyr ut lägenheter i Visättra. Det ligger i Flemingsberg och de brukar ofta ha lägenheter lediga tycker jag. Jag är själv uppvuxen i Visättra och det är ett fint område. Det går pendeltåg dit från stan och tar 15 min. Det ligger jättefint vid skogen, nära Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Låt dig inte skrämmas av att det ligger vid Flemingsberg. Det är på olika sidor av tåget 🙂 Kanske värt att kolla upp iallafall 🙂 Lycka till! Kram.

  2. Du har säker redan koll men tipsar ändå. Wåhlins fastigheter lottar ut sina lägenheter vid 13 -13.30 tiden ett par dagar i veckan när de har något ledigt. Kan låta som ett aprilskämt men det är det inte. En kollega vann en lägenhet i förra veckan, och en kompis brorsa
    vann en för ett par år sedan, båda i Sundbyberg.

  3. Hej! Jag såg precis på Instagram att kontot 1vanandi vill hyra ut alternativt sälja sitt hus. Visserligen låg det i Huddinge men det kanske funkar Kolla hennes Insta story (från idag om du hinner med det) eller kontakta henne på Insta för mer information. Det var ett jätte fint hus, hon visade videos i sin story. Hoppas du hinner med att se den innan den försvinner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.