Snablar så söt!

En tebjudning kan ju bara inte gå fel om man har med en lila elefant på kalaset.

Jag älskar fina tekannor. Jag vet inte vad det är men jag blir så glad av dem. Jag fick nyligen en försenad julklapp av en kompis och i paketet fanns en jättefin tekanna i blått och vitt. Igår när jag var på Indiska såg jag den här och visst är den söt? Kan man låta bli att le när man ser en lila elefant? Näe, just det 🙂

Jag har tänkt hänga upp lite nya krokar i hallen och funderar på om jag ska köra i de klassiska färgerna svart eller vitt. Men så såg jag den illgröna elefanten och de hade passat perfekt eftersom jag i hallen har illgrönt, svart och vitt. Så några gröna snablar där att hänga väskor på vore nog inte så dumt.

Något annat jag har dille på är muggar. Jag älskar fina muggar att ha te eller kaffe i och mina sötaste kommer från Indiska. De har alltid alltid så fina koppar där.

Rosa, vit, grön och svart finns elefanterna i. Tror nog det blir ett par gröna för moi.
Så underbart söta koppar. Vill ha!

Kolla mer

2 comments

 1. Hm, jag som var in på Indiska idag på min ”kolla in vårmodet dag”, men jag missade ju att se dom där jättesöta tekannorna.
  Vem kan låta bli att älska elefanter undrar jag, jätte charmiga:)
  måste nog ta en sväng till till veckan och extra spana efter dom där.

  ha det gott
  Sara

  1. Sara: ja elefantkannorna är så himla söta och typiska ”göra-glad”prylar som jag gillar att omge mig med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.