Smycken och en väska

Hej jag heter Louise och jag är smyckoman. Jag älskar att köpa och prova accessoarer. Jag har jättemånga halsband redan och använder bara ett fåtal av dem men jag tycker ändå om dem. Jag tittade igen dem häromdagen för att se om det var några jag kunde plocka bort och skänka till Stadsmissionen. Men eftersom jag tycker om allihop hade det säkert slutat med att jag hade köpt dem själv. Nej men se vilket fint..DET ska jag ha.

Eftersom jag har denna lilla böjelse delar jag med mig några av smyckena(jag hoppas att jag delar böjelsen med någon, det blir liksom lättare då) jag testade igår och idag. Och en väska.

Ibland känner jag mig utklädd i smycken men jag tycker ju att det är så snyggt! Måste vänja mig vid att bära dem och inte vara äga dem. Det här från Gina Tricot vill jag gärna både äga och bära. Det kostar ungefär 150;. , jag minns inte riktigt för jag var superstressad när jag tog bilen en minut i stängningsdags.
Jag kunde inte välja vilket armband på Lindex som var snyggast så jag testade allihop på en gång.
Fast det räcker ju med ett. Kostar 79.50:-
Jag gillar det här halsbandet med röda kedjor och metallfjädrar. Just att kedjan är röd är riktigt snyggt. Finns i turkos också. 129:- tror jag det var. Vero Moda

 

Den här skinnväskan från Indiska är så mjuk och snygg. Kostar 999:- ungefär. Den vore dundersnygg till bruna pälsvästen.

Hemköp nu och tråk-shopping. Spännande saker som toapapper och lök står på listan. Det ni.

Puss /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. Hej jag heter Alex,och ar accessorman!
    Forstar dig saa bra,har sjalv vet inte hur manga armband och halsband som hanger dar och glimmar.forsoker ochsa att ge bort och sortera,men det gar inte bra,de blir bara fler och fler,hanger pa speglar,tavlor ,krokar och ett nyinkopt halsbands hallare!(kan handa att det ar en slags kompensation for andra grejer typ,sexiga strings osv ???)
    Ha en mysig Tisdagskvall!

  2. Smycken är ju så lättshoppat! Tar ingen plats och man behöver inte gå till någon förnedrande tjockishylla för att handla heller! Tror att det är därför jag gillar smycken (förutom ringar som inte funkar på mina korvfingrar), det är få saker som är för små i storlek där så man slipper känna besvikelsen när storlek L inte går att knäppa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.