Smycken från Edblad till bra priser

Nope, jag har inte kommit iväg ut på stan än och inte hittat på något kul att eventuellt hitta på ikväll. Inget superansträngande men lagom trevligt sådär vore skoj. Vi får väl se om det händer något. Men köpa guldspray ska jag i alla fall så jag måste ge mig iväg strax. Men innan dess tänkte jag tipsa om julklappar från Campadre. Det var ju skitlängesedan jag tipsade om dem men nu är det dags känner jag. För de har bland annat Edblads smycken till kanonpriser. Och är det något som är uppskattat under granen så är det paket med smycken i, och Edblad brukar gå hem hos de flesta. Nu har de dessutom upp till 70% rabatt.

Jag har själv det där halsbandet med palmbladet i guld och många har tyckt att det är fint. Så det är ett tips. Och de andra sakerna också. De har typ hundra saker till men jag har valt de jag själv skulle vilja ha. Därför är det inte heller rosé-smycken med för jag tycker inte så mycket om rose då det försvinner mot en vinterblek-rosa-grå hud. Men för er som gillar det har Edblad massor.

Min tipslänk till Campadre har ni HÄR. Gå gärna via den och ni vet att ni själva kan tipsa vänner och om de blir medlemmar och handlar får ni själva en hundralapp för varje person.

1. 199:- (399:-) 2. 199:- (449:-) 3. 99:- (299:-) 4. 299:- (499:-) 5. 249:- (349:-) 6. 199:- (299:-) 7. 199:-(299:-) 8. 399:- (899:-)

Som sagt, det här är bara ett litet urval. Men jag hade snabbat mig på om jag vore ni för de tar slut ganska snabbt. Kampanjen håller på 2 dagar till och de har lovat leverans innan jul.  Tipslänken igen om ni inte orkar scrolla upp 😉

Okej, NU ska jag ge mig ut för lite luft och shopping.
Puss

Kolla mer

6 comments

 1. Läste igenom några inlägg men tänkte jag skriver i det senaste så du ser! Har dom kollat om du har streptokocker i blodet? Min moster hade det och då hade hon feber i en månad och dom hittade ingenting. Be dom kolla det och skäll ut läkaren nästan gång kan dom fan ha! Har aldrig träffat en trevlig sympatisk läkare tacka vet jag sjuksköterskor <3

 2. Vill sända en varning om Campadre! Handlade mycket från dom förr, sedan havererade företaget! Fick inte mina beställningar, de svarade inte på mail eller telefon. Läs trustpilot.

  1. Vad trist om de blivit kassa 🙁 Jag har har handlat mycket från dem och aldrig haft problem. Men inte handlat sen i våras nu så jag vet inte om problemen uppstått sedan dess kanske? Hoppas bara det var tillfälligt.

 3. Jag älskar Edblad!
  Jag har beställt från Campadre en gång och det gick väl bra. Förutom med örhängena där piggen som ska genom örat (jag har inte själv hål i öronen så jag kan inte termerna) var alldeles sneda. Det tog sin lilla tid att få hjälp därifrån eftersom de inte har något telefonnummer.
  Jag har massor av Edblad som jag beställt från den egna hemsidan med kanon kundkontakt om man vill fråga något. Passa på när det är rea!
  Annars kan jag ju tipsa om Edblads outletbutik i Gamla stan i Stockholm.

 4. Har handlat från Campadre några gånger och varit supernöjd. Gick alldeles utmärkt att få telefonkontakt med dem när jag behövde de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.