Småsexigt linne och apsöta smycken

Hej hej. Jag hoppas ni haft en bra dag? Min dag började ganska lågt men blev sen bättre och bättre så nu är jag på bra humör och har hopp om livet 🙂 Nu ska jag strax gå iväg och handla lite mat samt hämta ut väskan från Ceannis som jag beställde via Campadre. Hoppas nu att den är fin!
Jag fick en fråga igår om när jag ska svara på resten av frågorna ni ställde i frågestunden och jag svarade under kommentaren, men jag vet ju att det inte är alla som läser kommentarer så jag svarar här också. Resten av svaren kommer nu i veckan. Jag tänkte sätta mig och svara på en del imorgon. Jag tror det blir tre delar av svaren för det blev ganska många frågor och jag har en tendens att svara långt. Så del 2 kommer nog imorgon. Det har ju liksom varit mycket i min kropp och själ på sistone. Dels kom förfrågan om tv4 och så var jag på en intervju om ett annat tv-program i tisdags(förra veckan alltså). Plus en massa annat, så därför har humöret, nervositeten och tankarna åkt världens berg- och dalbana på sistone.

Men nog om det för nu. Innan jag går och hämtar ut väskan tänkte jag lägga upp ett förslag på ett snyggt linne och kul smycken. Linnet är från Lindex och smyckena från H&M.

Det här svarta linnet gillar jag. Oftast tycker jag inte alls att det funkar på resår nedtill på plagg på mig, det är mer för äppelformade eller raka människor enligt mitt tycke. Men eftersom det här linnet är rakt baktill så funkar drapering och gummibandet framtill bra ändå. Snyggt till både jeans, shorts, finbyxor, kjol…ja ni fattar.

Det är ihopsytt där och så går det omlott ner. Länk

Jag provade det i grönt också. Älskar färgen men det blev helkonstigt framtill. Det ser liksom skrynkligt och bulkigt ut. På min vän Linda satt det däremot jättebra, kanske för att hon är längre och slätare i sig själv. Det svarta betedde sig inte likadant på mig. Så svart it is.

Jag har alltid gillat apor. Mitt favvo-gosedjur var till och med en apa när jag var liten. Hans påhittiga namn var ”Apan”. Drömmen är att få åka till Borneo och komma in till ett orangutangcenter. Jag tycker dessutom det är jättekul med smycken och har jättemånga. Men man kan ju inte ha för många (jo det kan man väl förvisso) så apan vore lite skoj att ha.

Och matcha med ett par glada apor i öronen. Från H&M som sagt.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.