Slog till på ett bra erbjudande

Hej raringar

Ett tips lite snabbt såhär bara. Jag sitter i sängen varje dag och sminkar mig framför en beautybox. Det ligger saker huller om buller i den och ibland kan jag leta som en tok. Så idag när jag såg ett erbjudande från Cocopanda om en box som verkar perfekt för mig så slog jag till. Idag och fram till midnatt kostar den 279 kronor, annars 699 kronor. Så jag högg direkt.

Den här blev det alltså.

När jag checkade ut så dök det upp en del erbjudanden till extra bra pris. Jag slog till på en selfie-lampa. Ja ni läste rätt, en selfielampa. haha

Med den här ska man undvika gryniga, suddiga bilder sägs det. För 89 pix så tänkte jag att jag kan prova. För 239 som den kostar annars hade jag låtit bli.

Det var det för nu. Jag skriver mer sen.

Kram på er.

ps. nej jag har inte glömt reklammärka, för det här är inte sponsrat utan bara ett tips på något jag själv köpt. Bara så ingen klagar 😉

Kolla mer

2 comments

  1. Åh! Ett bra köp kan jag säga om beautyboxen. Jag har en likadan som jag köpt där för ett par år sedan. Sååå himla bra med mycket plats till alt smink. Var mycket större än jag trodde också! Mvh Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.