Skydda huden från solens farliga strålar

Inlägget är reklam för Meds och innehåller reklamlänkar

Ni glömmer inte solskydd va? Jag har själv en ansiktskräm med spf 30 så jag är skyddad av den, men om jag ska vara mer i solen än att bara gå till jobbet så är det såklart kräm för kroppen också som gäller. Jag har flera stycken med faktor 30 och 50, men jag ville ha några lägre också för de dagarna man inte ligger och pressar, utan bara liksom är i solen.

Så jag beställde de här från meds.se.
Jag gillar den fluffiga känslan av att smörja mig med mousse. Jag tänker att de borde barn också göra så om jag hade kids hade jag förmodligen gett dem flarran och bett dem gå loss 🙂 Fast med en högre faktor för de små då. Länk Evy solskydd.

Jag beställde även en från Eco cosmetics med faktor 15. Kanske något för er som föredrar ekologisk hudvård? Länk eco solskydd.

Ska ni åka utomlands kan det vara bra att packa ner krämen hemifrån, inte alla länder har samma krav på sina solskyddskrämer som här i Sverige. Bara ett tips. Och nej, det handlar inte bara om att skydda sig från rynkor, även om jag inte alls vill ha såna. Men bränner man sig lätt eller ligger och steker sig ökar risken för hudcancer. Så var inte dumma, smörj in er!

Puss/L

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.