Skrutt och snö

Hej raringar. Planen var att blogga ikväll och visa en del av vad jag provat och köpt. Men jag är ur gängorna. Dels har jag feber och är förkyld, och dels lite ledsen över vad någon skickade via sms ikväll. Så jag tror jag tar och kramar min vetekudde, stoppar proppar i öronen(grannen har sin tv på andra sidan väggen där min sänggavel står) och försöker sova istället. Så är jag förhoppningsvis tillbaks med nya friska tag imorgon. Puss och sov gott.

20150122-223720.jpg

20150122-223739.jpg

20150122-223801.jpg

20150122-223823.jpg Några bilder från ett snöhärligt Stockholm får ni iaf. Närmare bestämt från Humlegården(jobbar bredvid). Jag ser lite sur ut men det är jag inte, men känner mig dum när jag tar selfies när folk går förbi liksom…Därav minen.

Kolla mer

7 comments

  1. Hej Louise:) Stackars dig – hoppas du mår bättre snart. Tråkigt att höra om smset – får tro att det löser sig. Fina vinterbilder 🙂 Nu ska jag o min tioåring ut till skolbussen. Sen blir det jobbet för mig:) krya på dig . Marita i Fbg:)

  2. Men goa fina du… Inte är du dålig igen? Stackare. Har läkarna kollat igenom dig ordentligt med olika provtagningar? Tycker du har feber alldeles för ofta för att det ska vara helt ok. Hoppas det går över snabbt och att du får en bra helg med härliga sms från nära och kära!

  3. Åh nej, har du blivit ”sms-dumpad”.. ;-( Dumma karlar som inte förstår vilken skatt du är.

    Och jag håller med fg kommentator, du verkar ha feber alldeles för ofta för att det ska vara ”normalt”. Har du kollat det? Måste vara superjobbigt att vara sjuk och känna sig dålig så ofta.

    Fina, vackra snöbilder! Tycker inte du ser sur ut, litet allvarlig måhända men det passar ju med texten i inlägget. Hoppas du mår bättre idag!

  4. Hoppas du kunnat sova ut, sömn brukar ha en välgörande effekt på både feber och andra tråkigheter. Nu är det fredag och snart är det lön, vintervitt och vackert ute, och ljuset är på väg tillbaka! Hoppas du får en bra helg.

  5. usch va jobbigt, ett sms som träffar rakt i hjärtat är inte roligt alls. men försök skaka av dig det vad det nu än var. du är värd bättre. jag är också nere idag och när jag är ledsen brukar jag alltid tänka att det finns så många människor i sverige som är ledsna samtidigt , skillsmässor, dödsfall mm. sorg är en del av livet, alla måste känna på det flera gånger under ett liv, och man blir bara starkare för varje gång. Det som inte dödar det härdar.hoppas det kan värma din dag idag! Kram på dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.