Skrotar i morgonrock och laddar för hösten

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar


Hej på er fina läsare! Jag hoppas ni har en skön söndag? Själv har jag mest bara skrota runt här. Och just det ja, en ansiktsmask har jag också lagt. Men mer om skönhetsvård sen. Nu tänkte jag mer skriva om att jag verkligen försöker ladda de berömda batterierna här nere i Osby. Som ni ju vet har jag ju inte mått så bra på sistone, och det känns än i kroppen. Mycket i form av illamående. Jag har jäkligt svårt för kaffe, men det gör ju iofs inget, men jag gillar icke att må illa.

Jag försöker att inte få panik över framtiden med jobb och sådär, utan tänker att det ordnar sig. Med boende tror jag ju som sagt att det kommer gå i lås. Och kärlek, ja det kan man ju inte styra över så det får bli som det blir med det. Träffar jag någon bra som gör mig lycklig så gör jag det.

Men just nu vilar jag som sagt en del och försöker att inte planera alltför mycket. Det har inte blivit att jag hängt så mycket med vänner, men släkten har jag träffat (ni som har min på Instagram har nog sett bilden av mig och mormor från igår). Idag ska jag dessutom iväg och träffa Malin. Och nästa vecka tror jag att jag ska våldgästa kusiner på både mammas och pappas sida 🙂
Den här åker på titt som tätt. Min finfina kimono från Cellbes. Perfekt att ha med sig i väskan för den väger typ inget och skrynklar inte. Jag tror att jag har fyra olika såna här tunna morgonrockar och använder dem mycket oftare än mina tjocka ditos (har ju såna också). Bra present dessutom. Länk morgonrock.

Jag har den här blommiga också(dock inte med mig), båda är lika fina tycker jag.
Länk blommig kimono.

Efter frukosten går jag oftast in och kryper ner i sängen en stund, det är så himla skönt att ligga och fundera, dvala lite, och bara vara (dock saknar jag ihjäl mig efter katten Maja för hon gjorde alltid mig sällskap och myste).

Just det ja, ett tips är att Cellbes har 25% på reapriset idag också, sen är det slut. Så passa på. Jag tipsade om mina egna favoriter från rean i det här  länkade inlägget.
Länk Cellbes

Nu ska jag fixa till mig lite här och sen sticka iväg en sväng till Malin.
Ha en skön dag alla. Kram

Kolla mer

7 comments

  1. Hej! Så gött att bara masa runt i viloläge….Hoppas du piggar på dig snart och att de ordnar sig med jobb och annat. En annan började första semesterdagen med att bli sjuk-akut bronkit sa doktorn. Har gått styvt två veckor nu och de börjar lätta….äntligen. Så vi har la ”skrotat” på varsitt håll. Ha det gott och ta hand om dig. Mvh Marita

  2. Eftersom här tipsas om så bra kläder med större storlek tänkte jag tipsa tillbaka. Det är 50% rea på många av Levis plus jeans på deras egen hemsida. Dom håller bra och sitter snyggt!

  3. Tack för en bra och ärlig blogg, och du är ju sååå snygg. Allt kommer säkert ordna sig med jobb boende och kärlek för dig och sen kommer du förstå varför du fick vänta så länge för du kommer säkert att få den allra bästa❤️

  4. Önskar dig en skön måndag! Idag besökte jag faktiskt Osby! Sista dagarna på Sommarkortet måste utnyttjas. Som barn var jag i Osby några gånger då vi hade bekanta som bodde där. Idag besökte jag Fröjd för första gången och köpte även en bok i bokhandeln Ugglan. Nu gå tåget mot Helsingborg!

    1. Vad kul att du tog dig en sväng till Osby. Gillade du Fröjd? Själv var jag en sväng i Älmhult. Imorgon lånar jag en kompis sommarkort och utnyttjar sista dagen, tror det blir en tripp till Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.