Skönhet, glamour, gala och spådomar

Hej mina fina. Här har ni en trött en. Trött långt in i hårbottnen är jag. Dels för att jag sov dåligt natten till igår, sedan jobbade jag och sedan var det gala. Och så sov jag kasst och för lite igen, plus jobbat.

Men jag hade så himla roligt igår på Daisy beauty awards att det var värt det.

Rachel Molin var kvällens konferencier. Som alltid väldigt rapp och rolig.

Och vad hände här? Jag älskar min iPhone men jag önskar att kameran blir vassare på nästa modell. Både framåt och bakåt. Men ni ser ju i alla fall mig och Jenny. Vi två hängde ihop under större delen av kvällen. Och när hon drog hemåt sprang jag runt och pratade med så många människor, kända som okända.

Vinnaren av årets herrdoft har ni här – Mr Burberry. Bra att veta om man vill dofta gott eller kanske tips till någon som behöver dofta gott.

Vinnare av damdofterna blev Eau de Rhubarbe Écarlate från Hermès. En rabarberdoft som luktar jättegott. Jag fick testa så jag vet 🙂

Jag var ju med i jurygruppen för årets fransprodukt och vinnare blev den här. Grand entrance från Elizabeth Arden. Och de var just den jag själv också gav högst betyg av de fem jag provade. Så tummen upp!

Vinnarna höll föredömligt korta tacktal 🙂

En suddig bild till med lila toner. Den här på en av prisutdelarna, nämligen Emma Wiklund. Eller Sjöberg som hon ju hette förut.

Dessa två fick pris för årets nagelprodukt. Jag har glömt vad nagellacket heter men dessa två tjejer är så himla goa!

Ellen Bergström och Daniel Paris delade ut pris för årets ansiktsmask. Det blev inte min favvo från The Bodyshop som jag hoppades, men den som vann är säkert bra den också. Har inte testat.

Rachel kom tillbaks och gjorde några imitationer. Lill-Babs, Leif GW Persson och Trump hade skickat telegram och fax. Typ 😉

Kicki Norman som tillsammans med sin sambo Sam Bergenstråhle är grundarna av Daisy Beauty Magazine och den helt nya tidningen för proffs inom skönhetsbranschen – Daisy Beauty Professional.

Sedan var det dags för buffé, vin, mingel och en massa aktiviteter.

Jag plåtade Jenny som omslagsmodell. Hon hade passat bra där. Själv undvek jag alla fotoväggar, fotobås, videobås och allt sådant. Tror inte att jag hamnade på ett enda foto förutom de jag har här. haha.

En lycklig vinnare vann ett presentkort på 10 000 kr. Det blev inte jag. Fan.

Krizz gjorde en Beyoncé. Är man gravid så är man faktiskt det.

Jag, Jenny och Anja. Jag hade min långklänning från Ellos på mig. Många gillade den så den är ett bra köp om någon funderar över den. Att armarna var bara orkade jag inte bry mig mycket om(tror inte att någon annan brydde sig heller). De är ju som de är liksom 🙂

Och efter tusen års kö och väntan var det ääääääntligen min tur att spås! Jag hade förvisso jättetrevligt i kön och ställde mina skor för att paxa platsen medan jag sprang iväg för att hämta vin och sådant, men det var ju fram till spåtanten jag ville. Jag har aldrig blivit spådd så det var på tiden. Jag blev den allra sista att bli spådd för kvällen så de efter mig fick bli utan vetskap om framtiden. Men jag fick reda på bra grejjor jag. Hon lade upp alla tre korten för lycka och kärlek. Så jag kommer ha lycka med jobb, med vänner och så kommer jag att träffa kärleken. Det ni! Om en månad ungefär sa hon. Och troligtvis via jobbet. Så nu vet ni. Och jag. 😀 Har en spåtant sagt det så är det så. Vill gå och få en längre session också nu.

Ja det var en del av min onsdagskväll. Vid midnatt tog jag och några andra prinsessor en taxi hem till söder igen. Och jag hade by the way båda mina silverfärgade skor på mig när jag kom hem, ingen lämnades kvar på en trappa eller nåt.

Kolla mer

7 comments

  1. Vad modigt att gå till en spåtant. Det hade jag aldrig vågat.
    Då satsar vi på att läsa om en nykär Louise inom en månad hehe 🙂

  2. Åh, snälla kan du inte visa en bild på dej med din svarta klänning du bar den kvällen!? Skulle så gärna vilja se hur den ser ut på dej, då vi har samma kroppsform. Jag måste ha en ny klänning till en fest och blev sugen på denna när jag läste din beskrivning. Snäääälla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.