Sköna lördag välkommen.

God middag alla söta. Eller godmorgon kanske man ska säga om man fortfarande har nattlinne på sig? Det har jag fast klockan närmar sig ett. Men det är ju löööördag. Då är det helt lagligt att tassa runt i ett gammalt hello-kitty, vara blek som en fis och håret på ända. Jag fnissar lite för mig själv när jag läser om ”mode-Louise” här på amelia och sen slänger en blick i spegeln. Det går liksom inte alls ihop just nu.

Senare idag ska jag iväg till en vän på middag och funderar över vad jag ska ta på mig. Jag önskar att jag hade den här klänningen från Koola Anna(campadre har den just nu och upp till xl..fanns iaf sist jag kollade) och de här bootsen från Park west(finns på ellos) att dra på. Vill haaaa! Är ni inte med på campadre.se så är det ett tips för den som gillar att fynda märkesvaror.

Klänningen på campadre jag drömmer om just nu. 349 på kampanj från Koola Anna.
Gärna till de här bootsen. Inte för höga och inte för låga utan alldeles lagom.
Fast ett par dr martens vore kanske ännu bättre. Är hur sugen som helst på ett par nu. Tänkte återkomma med några av de paren jag funderar över.

Nu blir det duschen och försöka av-sunka mig litegrann. Jag tror till och med att det får bli en dust med brun-utan-sol flaskan idag. Kram och ha en fin eftermiddag folks.

Kolla mer

5 comments

 1. Jag hasar också fortfarande kvar i nattsärken! 😉
  Ha en trevlig kväll!

  Kram

  Ps. Jag ser inte din header, är det bara jag som inte ser den?

 2. Nette; visst är det härligt? hehe. Nej jag ser inte heller headern, vet inte vad som är knas. Det verkar vara lite barnsjukdomar med bloggen såhär i början. Ha en skön kväll du också!

 3. Verkligen snygg klänning! Blev sugen men läste sedan en massa dåliga recensioner om Campadre som företag och blev avskräckt. Trist!

 4. Marika: ja visst är de asfina! Lagom höga för att vaderna inte ska sätta käppar i hjulen dessutom.

  Pams: Jag har nog bara upplevt att de tar tid på sig att leverera sina varor så man bör inte ha alltför brådis. Men om man har tid så är priserna bra och de har varit snabba på att svara på mail när jag kontaktat dem. Fast förstår att folk tycker det är tradigt att vänta på det man beställt. Helst vill man ju ha sakerna NU.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.