Skön kavaj med paljetter

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Hej på er raringar. Har ni en bra lördag? Själv har jag en såndär låg dag av någon anledning, kanske är de pms, kanske är jag bara ovanligt trött trots att jag lade mig före klockan 21 igår.

Trots att det var en tidig kväll igår hade jag det himla bra så det var inte därför det blev tidigt. På förmiddagen träffade jag Jessica för kaffe och macka på Rival, och sen gick jag hem och plockade och städade innan jag gav mig iväg till systemet för bubbel. Det blev lite snacks också samt Pepsi till yngsta gästen.Mina kusiner Caroline och Josefine, samt Josses son Ludvig kom vid femtiden så vi snackade, drack ett glas bubbelvin och hade det allmänt mysigt. Sen blev det tapas på R.Madrid där jag hade bokat bord vilket var tur.

Vi var både hungriga och trötta, men glada, hela lilla gänget så efter maten sa vi hej och godnatt. För vi skulle ändå ses idag var planen. Jag skulle hänga med till Friends för att kolla Mello finalen. Men med tanke på att mitt humör varit botten hela dagen så ville jag bara inte ge mig iväg och trängas med tusentals melloglada människor. Tråkig, jag vet. Men ni vet, är man bara ur gängorna är det inte kul.

Jag hade annars planerat gå all in med glitter, paljetter och smycken. Är det så är det liksom. Sen testade jag kavajen jag beställt från Cellbes också, den har ju paljetter. Men kanske för diskret för Mello ändå.

Allmän länk till Cellbes här.

Den fick inte gå på Melodifestivalfinal, men kavajen kan nog komma väl till pass vid andra tillfällen. Stl 36-58. Länk kavaj med glitterslag.
Den är i stadig men mjuk trikå så den är skön att ha på sig, inget stelt åbäke med andra ord. Finns även i ljusblått och beige som ju är vårigare än svart. Men är man svartälskare så är man.

Jag föredrar att ha kavaj till jeans eller byxor, inte över kjol eller klänning. Det blir lite för damig för mig, även om jag sett att det är inne nu med kjol och kavaj. Såg det på Gina idag och herregud vad tantigt. Blörk.

Paljetter, men de är små och diskreta, så det blir inte cirkusdirektörkavaj av det.


Den ljusblå. (samma länk till alla färger)
Och den i beige.

Det var dagens tips. Jag har fått fler plagg från Cellbes, men fick inte med dem på provning idag (hade bara 20 min på mig i Liljeholmen innan de stängde), så jag tar det imorgon eller nästa vecka. Den som väntar på något gott osv.

Ha nu en skön kväll alla. Kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Gillar ju din blogg. Det är den enda modeblogg jag följer och genom dina tips har massor av nödvändiga och onödvändiga köp hamnat i min ägo.
    Jag gillar dej som person med så det känns lite taskigt att komma med ”kritik” men jag tycker det är lite tråkigt att vart å vartannat inlägg om kläder är Cellbes. Själv går jag inte alls igång på dem och jag undrar lite varför du släppt alla andra kedjor som du tidigare visade frekvent för ständigt detta samarbete?

    Kram Asta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.