Skjortklänning och kofta för jobb och ledighet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Om det var lite uppdatering på statusen i mitt liv i förra inlägget blir det bara rakt upp och ner några nya plagg i det här. Det är precis som mitt liv – det svänger rejält.

Just nu har Cellbes ett rabattsystem på varor på egna märket. -10% om man handlar för 400 kr. -15% vid 600 kr och -20% vid 800 kr. Använd kod 1920.

Jag gillar skjortklänningar. De är enkla och funkar väldigt bra till både jobb och fritid. Den här är ungefär hur skön som helst.
Länk randig klänning.
Den är marinblå och vit och på bilden här har jag bytt ut det medföljande randiga skärpet i tyg mot ett flätat ”riktigt” bälte. Varför inte piffa upp med rött, guld, gult eller grönt i midjan? Mitt är svart och det funkar också. Ett enkelt knep att förnya ett gammalt plagg dessutom.
Kofta är ju något som är aktuellt än, fast man kan förnimma vår vissa dagar. Men den här funkar lika bra då för då har man den som jacka istället. Superskön på vill jag lova. Länk mönstrad kofta.
Jag provade den på Family House i Osby där ni kan köpa den direkt, annars finns den på länk här ovan.

Kolla mer

3 comments

  1. Snygg kofta, gillar de med blixtlås, blir mer som en kavaj. Svårt med storlekar på Cellbes 42/44;för litet och 46/48 för stort, jag skulle önska 44,/46 då hade det vsrit perfekt.

  2. Hej!! Jag är mest nyfiken på o du provade den gröna klänningen från Lindex som hänger bakom dig sett den på nätet och tyckte den såg så fin ut ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.