Skir blus och skinnväska

Vissa plagg, skor och väskor gör att det liksom klackar till i mig och jag känner att DEN måste jag ha. Som tur är så är jag inte ett dugg snobbig av mig och sitter och suktar över svindyra kläder, väskor och smink. Det känns som bortkastad energi när jag ändå vet att jag faktiskt inte har råd. För visst, jag hade mer än gärna velat ha en väska från till exempel Mulberry. Jag kan stå och dreggla lite över deras skyltfönster. Det erkännes, men det finns liksom inte i min värld just nu. Så jag håller mig till överkomliga saker för det allra mesta. Som till exempel blusen och skinnväskan här nedan.

20140825-123921.jpg Jag kör ju mycket på svart och grått nu. Och grönt. Men helt plötsligt föll jag för den här rödprickiga blusen från Indiska. Här provar jag en xl men den är stor i storleken.

20140825-123957.jpg Så någon dag senare provade jag den i large och den satt bättre på mig. Både i omfång och ärmlängd. Så den här får det bli. Blusen Berry kostar 299:-. Länk

20140825-124238.jpg Jag gillar det klassiska snittet och stråvecken. Jag tycker dessutom att den sitter så fint över axlarna.

20140825-124056.jpg Här testade jag den med den där väskan jag föll för redan på visningen i våras.

20140825-124120.jpg Den är så fin! Jag kör mycket med min andra skinnväska från Indiska annars. Den är slät och stilren i messengermodell men den här är så…ja jag gillar den.

20140825-124130.jpg Väskan heter Boho och kostar 899:-. Vad säger ni Indiska, visst vore jag värd en fransväska? Haha.

Nu ska jag gå iväg och fixa ärenden, som till exempel se om min dator är klar snart. Jag saaaknar den! Paddan är bra men ibland behöver man skriva ut saker och få mer överblick och då behövs ju datorn. Ikväll blir det träning på Rosa skrot med min granne. De har gratis träning idag (och rabatt på medlemskort) så hon ska prova på. Jag hoppas hon kommer fortsätta. Och att kanske några av er också joinar oss där. Det ligger precis vid t-banan Mariatorget med uppgång Torkel Knutssons. Och så typ 25 meter upp till vänster.

Puss på er

Kolla mer

20 comments

  1. Du är så himla snygg, och fin klädsmak.
    Jag letar febrilt efter en tunika eller linne, utan armar, i leopardmönstrade, har du något tips?

    1. Hej Johanna och tack för komplimangen. Hmm, leopard tycker jag finns överallt. Jag köpte själv ett på HM i våras och har sett att det finns kvar än så kolla där till exempel 🙂

    1. Ajdå, och dessutom har den där omlottklänningen kommit ut i butik nu. Den som jag visade som Emma hade på sig på visningen. Har för mig att du gillar den. Men det kommer nya plagg nästa år när du får shoppa igen 😉 Kram

  2. Skitsnygg blus. Den kanske ska bli min 🙂 Kom på att jag har några modefrågor, är själv inte så duktig med mode men tycker det är ganska kul att (försöka) klä sig snyggt. 1. Vad skulle du rekommendera för slags halsband för att piffa upp en enfärgad/enkla tröja (tänker på stickade varianter)? 2. Har du någon idé på vad man kan ha till en pennkjol, upptill (så jag inte ser tantig ut) samt skor? Jag har nämligen ett par svarta skinnboots med detaljer, skulle de kunna funka? Är det svarta leggings/strumpbyxor som gäller? Det blev mycket frågor, ber om ursäkt för det, men du mixar kläder så bra på dina bilder- skulle aldrig kunna göra det själv…! Tack på förhand! Kram, Maria

    1. Haha, ja ibland skulle man kunna döpa om den till Indiskabloggen 😉 Men eftersom jag hittar mycket fint där som även funkar för mina generösare former så blir det att jag går tillbaks. Ja jag såg den väskan, sketabra pris för en skinnväska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.