Skinnbrallor och stickat

Inlägget är reklam för Cellbes och Indiska och innehåller annonslänkar

God fredag alles. Hoppas ni har en bra sådan trots att vädret är grått som bly och sänker humöret flera snäpp. Men nu är det snart mörkt ute och då syns det inte 😉

Jag har själv inga speciella helgplaner. Tjejhänget med Marika och hennes flickor blev inställt pga sjukdom så det blir väl en tvkväll om inget roligare händer. Imorgon ska jag möta upp Rebecca en snabbis när hon mellanlandar innan finlandsfärja med sina vänner. Så kläder och sådant har jag alltså inte tänkt något speciellt om. Men jag tänkte visa ett par brallor från Cellbes som man kan ha både till fint och vardags. De är i fejkskinn så ja, de blir nog varma om benen, men det får man ta.

Cellbes har 25% rabatt+fri frakt till söndag vid köp av två artiklar. Kod 1425

Indiska har 30% på allt stickat (tröjor såväl som halsdukar, mössor och sånt se tidigare tips här)

Skinn till en långkofta blir vardagssnyggt tycker jag. Det piffar upp en vanlig stickad tröja eller kofta.

Och ja, man kan absolut ha blanka brallor även om man har runda lår. Jag orkar inte bry mig om såna som tycker att man som tjockis ska jobba för att dölja sig, om möjligt smälta ihop med väggarna. Bah, humbug.

Koftan på bilden är från Indiska och himla snygg. De har ju 30% på allt stickat just nu. Länk kofta. (dock är det ull i den och det klarar inte, så den här så jag köpte icke).

Ett alternativ är den här grå från Cellbes som jag själv ska beställa. Den innehåller inte ull. Finns i stl 34/36-62/64. Länk grå kofta.

De håller in magen, slurp sa det bara när jag knäppte 😀 Länk skinnbyxa (glöm inte koden 1425 för 25% rabatt och fri frakt om du köper två artiklar)

De hade väl kunnat vara ett par cm kortare men det är smällar man får ta när man är 166 cm hög/kort och drar stora storlekar. Jag har 52 i dessa. Finns från stl 36-60 (slut i en del storlekar så hugg snabbt).

Rooompan i all sin prakt 😛

Hoppas ni gillade tipsen.
Puss, kram och ha en fin fredag.

Kolla mer

13 comments

 1. Hej!
  Jag gillar inte varme byxor då jag alltid är varm, men du passade fint i brallorn.
  Jag älskar koftor men har problem med så långs koftor. Vad har man utanför? En lka lång/längre kappa?

 2. Hej! Jag är också väldigt varm av mig så jag kan inte ha ”skinn”brallor heller.
  Men jättesnygga på dig Louise!
  Jag gillar även långkoftor och har två i tunnare material i olika grå nyanser.
  Ha de gött!! Mvh Marita

 3. Hej Louise!

  Måste bara säga att både den nyansen av grått och det läppstiftet var en rejäl höjdare på dig! Wow!

 4. Jag har varianten från Cellbes med ”skinn” fram och trikå bak, otroligt sköna och snygga och inget onödigt svettande :).

 5. Sara, jag har samma undran som du! Vad sjutton har man för ytterplagg till lång kofta? Kanske borde införskaffa en kappa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.