Skaffar mig mer färg på bryn fransar och kropp

Inlägget innehåller annonslänkar till Cocopanda
Godkväll kära ni. Eller godmorgon kanske i de flesta fall för jag antar att ni inte är lika nattuggliga som jag. Jag sitter och svarar på mail, googlar saker, dricker te och kollar tv. Jag ska snart hoppa i säng och vila min ömma kropp. Ni som har mig på facebook eller instagram har nog sett att jag ramlade på röva igår. Pang så halkade jag på en isfläck och låg som en annan padda mitt på övergångsstället. Inget bröts dock, jag blev bara öm. Jag sträckte ländryggen på höger sida, ont i vänster axel och skinka. Så det gick ju ganska bra som tur är. Men imorgon är det jag som köper nya vinterkängor.

Nu när jag sitter här passar jag på att färga ögonbryn och fransar, gör ansiktsmask och smörjer in mig med brun utan sol för att se lite fräschare ut. Jag känner mig helt ärligt skitful osminkad just nu. Rosagrå hud ed en del tjusiga röda finnfläckar, håret är risigt, gulaktigt(trots bra silvershampo) och har en utväxt på 6-7 cm som gör att håret ser fett ut på nolltid. Blööh. Så nu försöker jag åtgärda det så jag känner mig lite fräschare.

Det här märktet, Refectocil, använder jag när jag färgar frallor och bryn. Svart till ögonfransarna och brun till ögonbrynen. Jag tycker att hållbarheten är bättre än många andra märken så jag kan rekommendera det. Jag beställde via nätet från Cocopanda. Länk Cocopanda. Glöm inte att köpa aktivator och inte bara färg.

För att få lite färg på kroppen och ansiktet kommer jag att köra brun utan sol från St Tropez. De var ett av de utställande företagen på Daisy Beauty Expo så jag ska kolla bland produktproverna jag fick från dem. Jag minns inte vad det var, men annars tar jag den jag har sedan tidigare.

Jag avskyr verkligen bus-produkter som stinker. Jag mår illa på riktigt av den där äckliga lukten som sitter kvar fast man duschar. Satsar man på en dyrare produkt slipper man ofta det, som hos St Tropez. Billigast St.Tropez har Cocopanda tror jag. Länk St Tropez Cocopanda.

Själv använder jag alltid en vante att stryka ut det med så slipper man bli kladdig och brun på handflatorna. Oftast har jag dessutom två, en på varje hand, för att fixa det snabbare. Länk bus-vante.

Dags att smörja in mig med bus och sen hopp i säng. Imorgon tänker jag berätta om världens skönaste byxor och säkert annat också, som kanske lite nya inredningsdetaljer här hemma. Och givetvis fler bilder från Daisy Beauty Expo.

Kram på er!

 

Kolla mer

4 comments

  1. hej!
    Vad skönt att du inte bröt dig! Men fanken vad ont det gör att dratta på rumpan. Stackare. Jag har klarat med hittills i vinter, men går för det mesta med dubbskor, icebugs (finns på Naturkompaniet) som är värda varenda krona.

    Ser fram emot tips på sköna byxor.

  2. Kroppen får en liten chock av sånt där. Aldrig roligt… Men du! Du borde verkligen ha uppsatt hår oftare (det kanske du har också men inte på bilderna jag ser 😉 ) Det är superfint när man ser din ansiktsform så tydligt som på denna bilden!

  3. Slå till på ett par Ilves vet ja, bäst enligt mig. Finns nog kvar på Campadre just nu. Suveränt bra och snygg vintersko med broddar som du kan fälla in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.