Ska kika på H&M loves Coachella

Hej alla! Nu är jag tillbaks i stan igen. Idag är det ömsom sol ömsom mulet här i huvudstaden, men just nu är det fint väder och det känns att våren är på g. Det känns skönt.Nu har jag duschat och ätit för jag började bli snurrig i bollen där ett tag och nu känns det bättre. Så jag ska nog ta och ge mig in till city för att kika på släppet av H&M’s Coachella kollektion.

Jag har sett en del på nätet som kanske skulle kunna passa. Det finns ju fler plagg men magkorta toppar och så är jag inte intresserad av så det tar jag inte med. Men grytlappsklänningen är ju så söt. Säkert för liten men den är så fin att jag ville testa så jag gick in på nätet för att beställa den. Den går upp till 44 där (misstänker att den bara går till 42 i butik) men den hann ta slut innan jag kom till kassan. Så nu får jag ta med mitt presentkort in till stan och hoppas att de kanske kan ha den i 44 där. Den lär nog vara för liten i den storleken också men jag vill testa i alla fall. Så vet jag.

hmcoachellaDen här. Så jäkla söt! Vill ha! Så den här är mitt första mål för kvällens shopping som börjar 20.30. Ska någon av er dit?

hmkimonoCoachella är ju en festival i Kalifornien där man inte direkt går runt i gummistövlar på en lerig åker. Nej det är väldigt chict a la boho. Som på bilden ungefär. Just korta shorts och croptop kanske inte alla passar i, men ett par runda glajjor och en kimono kommer man långt med. Så just kimonon ska jag spana in.

hmbollfransarDen här är i en kortare, nättare version med små bollfransar. Funkar till det mesta.

hmvastFransar är väldigt boho-chict. En väst kan ju funka då. Eller väska kanske för den som är mer försiktig. Västen är också från nya kollektionen.

hmfransarSom sagt fransar. Jag önskar att jag kunde bära upp en sådan här.

hmkaftanDen svarta kaftanen är också från H&M men inte från Coachella om jag förstått det hela rätt.

hmskor1De här skorna tänkte jag ta och testa. Det är samma som tjejerna på bilderna ovan har på sig. Klumpiga men feminina ändå.

hmpremiumskorOch de här fransskorna då? Så söta. Vill ha! Faktum är att jag nog kommer få ett par knallblå högklackade skor med massor av fransar om en vecka när jag ska på ett sko-event. Man fick välja mellan flera par med höga klackar och ett par med låg. Det förnuftiga vore ju de platta. Men va fasen, de där blå fastnade jag ju för.

Sådär, dags att dra på lite smink så jag ser piggare ut.
Puss på er.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.