Ska jag köra bloppis eller låta bli?

Hej på er raringar

Mår ni bra? För egen del är det fint. Jag sitter med en kopp kaffe och väntar på att det värsta ösregnet ska dra vidare så jag kan ge mig ut. Jag tänkte åka in till city och kolla tv. Alltså som i att köpa tv. Jag har fått pengar som ska gå till just en sådan. Min gamla tjock-tv är inte den bästa längre. Dels så är dagens program inte anpassade till formatet 28″ så bilden blir ÄNNU mindre och smalare. Plus att de liksom börjar komma gröna fläckar ibland. Så…det är nog dags för en ny. Jag ska i alla fall ge mig ut och kolla efter en. Ingen värsting och inte så asstor heller då jag bor i en etta.

Det plus några småärenden ska uträttas. Och så ska jag hämta mitt paket från Ellos, wiiie!

Jag ska även ta och fota min motionscykel och sätta ut den på Blocket. Jag har tänkt göra det förut men det har inte blivit av. Men nu vill jag bli av med den, jag har ju mitt gymkort ändå liksom. Fast den är praktisk att hänga kläder på tork på, det är den ju förstås.

När jag ändå ska försöka hiva iväg min cykel så funderar jag över en liten sommarbloppis. Somriga plagg jag tycker är fina men som jag inte direkt använder. Jag kan älska plaggen i butik men så när jag kommer hem så..tja..ni vet…svart. Så jag har en del mönstrade fina saker som bara hänger där. Vad tror ni? Eller är ni övermätta på sommarplagg nu?

Okej, dags att dra fram paraplyet och ge mig ut nu.
Ha en fin eftermiddag nu.
Kram!

Kolla mer

7 comments

  1. Sommarplagg använder iaf jag året runt. En kofta/kavaj över på jobbet så är man hemma 😉 Just do it som Nike säger….

    1. Ah, då har jag nog en del semestriga plagg som kan passa. Ska ju själv inte iväg och behöver rensa. Förhoppningsvis är jag mindre nästa sommar då jag tänker ha råd att åka iväg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.