Sista rabattrycket med festkläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej raringar! Hoppas ni haft en bra helg? Min har varit fin. Igår träffade jag ju Linda och idag har jag sovit till klockan tusen (lunch).
Sen gav jag mig iväg för att blogga och för en sista black friday koll. (Mitt hår ser ut som f*n pga orkade inte fixa. Men blunda för det).

Här kommer några festliga plagg från Lindex. Nu har ju de flesta butiker stängt, men det är fortfarande 25% några timmar på nätet.

Länk till Lindex här.

Den här alltså! Jag har gått förbi den massor av gånger men först idag provade jag och blev kär. För jäklar vad skön på! Och snygg. Funkar dessutom hela året, både till jeans, kjol och finbyxor.
Som synes går den att matcha med både guld och silver. Ett bra köp för 249:- (och 25% idag)

Paljetter är ju fest om något och även en sån här topp går att matcha lite hur man vill. Jeans för aw, kanske kjol till julfesten med jobbet. 249:-
Jag gillar nog de blå paljetterna mest. Och varför inte matcha med en blå väska?

Sen har vi den här assnygga byxdressen för den som vågar och vill synas. Den finns inte i butik än så jag har beställt för jag måste prova! Och blir jag dökär så blev den 150 kr billigare nu med rabatten.
Går bara till large men det funkade i den svarta likadana byxdressen(bättre än xl- kolla alltid passform före bokstäver eller siffror på lappen i nacken).

Länk igen till Lindex

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.