Silvriga solbrillor

Det har inte blivit så mycket bloggande i helgen men jag har känt på sistone att det blivit lite för mycket helt enkelt. Det är en hobby och inget arbete så jag tänkte försöka lägga mer av tiden och energin jag lägger på bloggen på artikelskrivande istället 🙂 Jag var i alla fall ute en sväng på stan idag för att köpa tvål och annat intressant på ÖB så jag passade på att prova lite saker när jag ändå var ute liksom.

De här silverglänsande brillorna är jag sugen på. Tror det får bli ett par.
59:- på Gina Tricot är ju överkomligt.

 

Den här klänningen var jag lite nyfiken på efter att ha sett den online. Givetvis behövs det strumpbyxor under men jag tänkte att man ser fransarna bättre om jag visar dem mot mina bleka ben 😉

 

Jeans under är väl inte grejen men jag drog upp dem här. Jag ville se om klänningen var white trash eller ej och jag har inte riktigt bestämt mig. Jag både gillar och inte gillar den. Fast det är lite festligt att fransarna svischar kring knäna när man dansar. 249:- på Gina Tricot.

Sov gott och ha en bra måndag folks. Kram /Louise

Kolla mer

8 comments

 1. Tror kombinationen av hålen vid axlarna och fransarna gör den för white trash, hade man tagit bort fransarna eller hålen hade jag velat haft den. Men båda två blir helt klart för mycket…. för mig

 2. Hej, Jag tycker din blogg är toppen men tips på nyheter som kommer in i affärerna. Har du sett några vårjackor/kappor som du kan visa?
  Jag har en liknande tröja med hål på axlarna men känner mig naken i den, så inget för mig.

 3. Lö Brisch var coola! Silver jobbar jag ju med dagligdags, så appselut jag knatar förbi och införskaffar mig ett par. Särskilt idag ”på min gata här i skogen” har vi nämligen full snöstorm och jag hade verkligen behövt nåt som skyddade ögena på morgonjoggen.

  Vidare ( tas endast som ödmjukt tips!); Jobba på. Avsätt tid enligt schema för arbete/artikelskrivande.
  Glöm dock a l d r i g att du måste ha roligt också.
  Något som jag själv gjorde (mycket!) för att det var så jäkla kul, men som var menat som en hobby, har nu blivit mitt företag, och jag har (to.m!!) en anställd.

  Bara för att nåt är kul, behöver inte bara betyda att det skall vara en hobby.
  Skriva är ju ditt levebröd också har jag förstått?
  Vad är väl då bättre än att skriva?!
  Artikelform och sälja (vad vet jag om hur det går till?!) eller blogga ”för skojs skull”, vad ger väl mest inspiration?
  Ett blogginlägg som får massor av härliga kommentarer (eller feedforward?) eller en artikel som köps med hard-cash som man kan betala maten med?

  Är det inte inspiration vi är ute efter allihop till syveneoch sist?…
  Det ena bör icke utesluta det andra.
  Vi behöver oftast två ben att stå på.
  Och vad kan väl vara bättre än en välbesökt blogg i marknadsföringssyfte?
  (Säger jag som är småföretagare och testat på en del..)

  Nåja.
  Vad är väl några rader från en okänd? Ville mest inget mer än att på ett litet sätt såsom det här säga att jag uppskattar din blogg!
  Tjolahopp!
  Tina.

 4. Hej å hallå..Måste bara säga att du kommer med så mycke bra tips på kläder…Läser den varje dag 😀
  En fråga angående toppen med fransar…Här i Hudik har dom inte fått hem den än…tänkte kolla lite med dig hur den är i storlek? Om man kanske vågar beställa den på nätet…Jag har lixom du lite runda former, å vill ju helst prova innan jag köper..men den där vill jag bara ha…:-) Sitter den åt runt magen? Hur var den i storlek? Stor? Mellan? Ska den sitta lite löst tro? Tacksam för svar..å tack för en superbra blogg 😀 <3

  1. Ullis:Vad kul att du gillar min lilla blogg och tipsen jag ploppar ur mig 🙂
   Jag har en xl på bilden och som du ser är den inte så tajt.Jag hade nog kunnat testa L också men jag tror jag hade valt xl ändå. Eftersom den har hål på ärmarna, nitdekorationer på axlarna och fransar nedtill hade jag nog känt att det kunnat bli för mycket om den dessutom sitter tajt. Det är ju sgivetvis upp till var och en men den är som sagt inte tajt i storlekarna. Hoppas mitt svar kan hjälpa. Kram

 5. Jag har varit i Birsta i dag, stort handelsområde som ligger ca 6 mil söder om mig och gick raka vägen in på Gina, men inte fanns solglasögonen som du har på dig, hmmm. Köpte ett par andra i silver på HM. Det är knappt något du har visat i din blogg som finns i butikerna, så typiskt med småstäder. Jag letar efter ljusblå bootcut jeans men det finns inte, det är bara stuprör och jag kan inte med slimmade byxor. Mörka bootcut hittade jag, men det var ljusa jag ville ha.

  1. Jeanette: Konstigt att de inte har glasögonen överallt och trist att de inte har sakerna jag tipsar om i din närhet men mycket brukar finnas online. Det brukar finnas många bootcut både ljusa och mörka på ellos och Haléns om det kan vara ett alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.