Silverbröst, guldarmband och en rosa stege

Inlägget är inte sponsrat på något sätt.

I förra inlägget fick ni all info om hur ni kan skänka pengar direkt till cancerfonden. Nu tänkte jag visa lite produkter också. Först silverbröst! Härliga bröst i alla de former där man själv skickar ett mail och säger hurdana tuttar man vill ha. I halsbandsform då. Runda, avlånga, ett bröst, två bröst, stora, små…

Smyckena är handgjorda i äkta 925 sterling silver. Priset för ”trådtissarna” är satta så lågt som möjligt så att man själv kan gå in och skänka pengar till cancerfonden då företaget själva inte gör det (man ska ha tillstånd och grejs för att få kopplas samman med cancerfonden). Ett par ”trådtissar” kostar 199 kr.

Det tycker jag är lika bra som att ”all vinst går till rosa bandet”. Man vet ju inte riktigt hur mycket vinsten är? Här kan man köpa tuttar och skänka precis hur mycket man vill. För att beställa mailar ni alltså företaget och säger vad ni är ute efter. Och så glömmer ni inte att gå in och skänka samtidigt (nej man måste inte). Info i inlägget under det här.

Ni ser namnet på Instagram ovanför bilderna- ”Tinamnsmycken”Och länk till hemsidan här ni här. 

Lindex har sina fina armband. I år är de guldfärgade med texten ”together”.

Ett sånt här kostar 99 kr och vad jag förstått går hela summan (eller var det vinsten) till Rosa bandet.
I år har Bea Szenfeld designat rosa bandet som är i form av en stege.
– Uppdraget att formge årets rosa band gör jag för min mamma och alla andra som drabbas av cancer på ett eller annat sätt. För mig är stegen en symbol för något hoppfullt, en passage från mörker till ljus, säger Bea Szenfeld.
Bandet koster 40 kr.

Kram på er alla! ♥

Kolla mer

6 comments

      1. Jo sant all vinst såg jag nu kanske mer än 10% men det innebär ändå att Lindex inte bidrar själva utan går jämnt upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.