Silver svart och en ren

Hej mina fina! Lördag igen alltså. Jag vet att det är en klyscha men fy farao vad tiden går fort alltså! Det är mindre än en månad kvar till jag fyller år och mamma och pappa kommer upp för att fira med mig. Jag längtar efter dem så det ska bli jättekul. Jag saknar såklart resten av släkt och vänner i Osby men nu är det snart jul och då kommer jag att åka ner. Gött!

Idag är det dock andra planer på agendan. Först ska jag åka in till city en sväng tänkte jag och sedan bege mig iväg till Marika och barnen och ha tjejkväll 🙂 Jag har dessutom hört rykten om att de bakar lussekatter idag. Jag håller en tumme för att det finns en liten katt över till mig för det är ju så underbart gott med hembakta lussekatter. Eller lussebullar om ni föredrar det. Hur som haver så ska jag alltså ge mig in till city en sväng först för att prova lite av varje. Jag tog mig en liten provrunda häromkvällen och här är två plagg till från då. En stickad silvertröja och ett linne med tunna axelband.

silvertrojaStickad silverglansig tröja att glamma till vardagen med. Och ett ren-halsband från Gina Tricots rea ställ. Jag minns inte priset men det är 75% rea så det är ju väldigt överkomligt oavsett.

moiSilvertröjan kostar 399:- på Gina Tricot.

linneJag passade även på att prova ett ”finlinne” att ha under till exempel kavaj. Med finlinne menar jag att det inte är i vanlig bomullstrikå. Nej det är kanske inte så supervackert att ha beige bh under men jag hade inte direkt planerat vad jag skulle prova…

linnenarmareMINA topp kostar 149:- och finns upp till storlek L.

Okej, dags att sätta lite fräs på mitt big ass och bege mig in till stada en sväng. Ha en finfin eftermiddag och kväll vänner.                  Puss o kram /Louise ♥

Kolla mer

2 comments

  1. Snygg silvertröja. Köpte en liknande glansig i rött på Lindex förra året, den ska jag leta fram. Trevlig helg!

    1. Ja den kommer jag ihåg, har för mig att jag provade den i bloggen. Fin som snus. Snygg till jeans när man vill vara vardaglig men ändå piffa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.