Shorts och blus för sommaren

Hej på er. Nu har jag varit ute och kollat in lite kläder igen. Och bikinis. Jag hann dock inte så långt utan bara en sväng inom Kappahl idag. Det får bli mer imorgon efter andra ärenden. Men jag hann ändå få med mig 15 plagg in i hytten idag så jag jobbade på ganska duktigt. Jag testade, jeans, shorts, bikinis, blus, kofta med mera. Först ut blir en blus och shorts.

Jag är egentligen inte en blustjej som ni vet, och speciellt inte med blommor på. Men den här…det var något med den ändå. Förmodligen fjärilarna och den blå bakgrunden. Samt att det är smock upptill.

Blusen är lite stor, jag har en xl på mig men large skulle vara alldeles tillräcklig. Eller medium. Men den börjar nog på large. Söt hur som.

Och så shortsen. Vill man kan manju vika upp men jag tyckte det var skönt att ha dem så här. Jag kanske börjar bli tant? Eller så är det att de känns för tajta för att vika upp på ett skönt sätt. En pösigare storlek kanske vore skönare.

Blommor och fjärilar. Så långt från min vanliga stil. Men jag är inte den som är den. Gillar jag något behöver jag inte köra på en speciell stil.

Funkar bra till vanlig topp också. Kanske inte just denna ganska oformliga sak, men andra tshirts.

434043_L_1Blus 349:-

415992_LShorts 349:-

Kolla mer

9 comments

  1. Hej, jag är ny läsare av denna bloggen och upptäckte den efter att du var med i tv förrförra söndagen. Vilken trevlig överraskning denna bloggen var – härligt med kläder för oss med lite större rumpor också. Själv drar jag normalt 46-48, men är nu gravid och därav lite frodigare men vill för den sakens skull inte klä mig som en tant. Tack för att du visar snygga, moderna grejer som passar även för den som inte är pinnsmal!

  2. Blusen var ju hur fin som helst! Egentligen inte min stil heller egentligen, men blev bra sugen.. hehe.

    1. Hehe, ja det är något med den. Jag gick förbi den flera gånger och tänkte att nej den är för tantig för mig. Men så ville jag testa ändå. Sedan beror det ju på vad man sätter till också.

  3. Hur är Kappahlskläder nu för tiden? Har de hakat på Lindex stil att bli lite mer ungdomliga? Jag är 32 och tycker Kappahl är liiite väl tantig om man inte letar efter guldkorn som denna blus.

    1. Ja tyvärr så tycker jag att man får leta guldkorn snarare än att man bara kan gå och plocka vilket är jäkla synd. Går jag på pressvisningar är jag ju mycket mer intresserad av ”vanliga” damkläderna än de i plus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.