Shoppingtur med Linda

Idag har jag haft en kul shoppingrunda på stan med fina Linda och hennes Max. Det har varit underbart väder här i Stockholm och även i resten av landet har jag förstått. Vi njöt utomhus(förutom på Drottninggatan där det var så mycket folk att jag fick lite småpanik) men i butikerna var det varmt och urkass luft. Aircondition någon?  Har man en liten buse med sig blir det mindre tid för provning med det kan jag ju alltid göra de dagar då jag strosar omkring ensam. Så idag blev det ingen shopping men jag spanade in en del jag tänkt prova imorgon eller nästa vecka. En del saker hann jag dock med att testa.

Efter shoppingrundan slog vi oss ner för en fika. Jag har nu bestämt att aldrig mer beställa brownie när jag fikar för fy f-n vad jag mår illa efteråt. Det ser så gott ut och ÄR ju det men sen slår sockret till i hela kroppen och jag mår sheise. Jag måste komma ihåg den här känslan. Hur man nu gör det…

Den första saken jag testade idag var en halsduk, eller snood som de kallas om de är ihopsydda i ändarna. Hur gosig och snygg som helst. 99:- på Gina Tricot och finns i massor av färger, lila, rosa, vit, svart, ljusgrå, mörkgrå och säkert ett par till.
Även om jag gillar lila så är det den här grå som kommer bli min. Vantarna också. 59:- för dem. Finns mössa också och serien heter Sahra.
Gina Tricot är som alltid bra på accessoarer. De här löven(fjädrarna?) vill jag ha. 79:- kostar de och funkar både till vardags och fest.
Fina Lina med fina Max
Jag önskar att jag hade en bråkdel av denna lilla Duracellkanins energi.
Det enda vuxenkläder är bra till - att gömma sig bakom.

 

Nu ska jag kika vidare på den underliga äventyrsfilmen (har inte hängt med från början) på sexan. Allt för Jason Stathams skull. Kort och tunnhårig men med DEN karisman. Kan jag få honom i julklapp please?

Sov gott sötisar. /Louise

Kolla mer

3 comments

 1. Haha, man ser hur svettig jag är 🙂
  Max blev väldigt mallig nu när jag visade honom att han är i din blogg, viktigpettermin deluxe!
  Tack för i går och nästa gång blir det macarons på franska tjohejen.
  kramar

  1. Linda: hehe, ja han är ett helt träningspass i söt förpackning den där lille. Klart modelejonet ska vara med i bloggen, synd bara att jag inte fick med mössan 🙂
   Jaaaa, vi skippar brownies och kör på den franska stilen. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.