Shoppat nya underkläder

Jag har varit på jakt efter en helt vanlig bh ett tag nu. Ni vet, en utan stoppning och grejer som det nästan alltid är på de större modellerna. Eller, inte stoppning a la kuddar men de är formpressade. Jag kan tycka det är snyggt men ibland vill man bara ha en utan några krusiduller. Eller, lite spets gör mig ingenting men just det där tjocka ville jag inte ha nu. Jag hade en rabattkupong som gick ut idag så jag passade på att använda den till en bh på lindex. En som ser ganska trist ut på galgen men som faktiskt var ganska snygg på. Jag passade även på att köpa mig ett par nya hålla-in trosor så kan jag kasta ett par gamla håliga.

Här har ni det jag köpte. Inte sexigt men det var inte meningen heller. Sedan hoppas jag väl att en man som eventuellt ser mig i detta tycker att det är jag som är sexig och inte det jag har på mig 😉 Men nu var det mer att jag ville ha en bh med högre kupa och ett par rejäla trosor. Inga string här inte, hehe.

S0000007133909_F_W40_20140627142838

Den här bhn blev det. En vanlig svart med lite spets. Jag tog den i storlek 90E. Priset ligger på 199:- Går från 90B-100E Länk

S0000007094942_F_W40_20140325092346 Shapingtrosor använder jag i stort sett varje dag. De håller in magen och ger stöd vilket jag gillar. Eftersom Lindex fortfarande har 20% på shapingplagg så slog jag till på dessa. Nu har jag inte provat (hann inte) men jag hoppas de kommer funka. Jag tog upp dem från förpackingen i alla fall och de verkar ha stöd utan att klämma upp fläbbet ovanför kanten liksom. Den här modellen som är svart, slät och helt okrusidullig kostar 149:- och går upp till stl 48/50. Länk

Nu ska den här hoppa upp på spikmattan och försöka sova. Puss och kram på er raringar.

20141101-002507.jpg
Just det ja. Så här ser bh’n ut på.

Kolla mer

4 comments

 1. Hej Louise!
  Först vill jag tacka för en bra blogg. Min huvudsakliga fråga är dock hur du tänker kring mat och träning osv? Jag har varit överviktig i snart 10år och haft mina perioder av hårt bantande och träning för att sedan säcka ner totalt och äta skit och mest sitta i soffan.
  Min första tanke, nu när jag återigen ledsnat på min vikt, var att börja banta på ett eller annat sätt. Sen tänkte jag..har det funkat förut? I längden? Nej. Så nu vill jag gärna hitta balans.
  Kunna äta både nyttigt och onyttigt, kunna sitta still och kunna träna.
  Jag undrar hur du tänker kring detta för din egen del och om du har några bra tips att dela med dig av?
  Kram

  1. Hej Sanna. Förlåt för sent svar. Jag tänker inte på min viktnedgång och träning som bantning, det är en livvsstilsändring. Att jag nu är herre över min kropp och mitt ätande. Jag är inte där än men jag är på väg. För mat, godis och annat onyttigt är ju ofta ett substitut för något annat. I alla för den som är överviktig och kommit dit genom att överdriva intaget av det. För så är det ju för de flesta tjocka, man är det för att man äter för mycket och rör på sig för lite. En del skyller på grov benstomme osv men SÅ grov benstomme har man inte. En kraftigare benstomme gör kanske några kilon men inte mer än så. Så jag försöker lära mig att inte tröst och belöna mig med främst godis. Att äta regelbundet är en annan sak jag måste bli bättre på. Jag tror på att köra en vecka eller två utan socker, mer än så behövdes inte för att jag själv skulle komma ifrån det värsta begäret. Jag förde även matdagbok en vecka för att bli mer medveten om maten. Att börja läsa på innehållsförteckningar, jämföra och välja det bästa. Men jag tar inte alltid det med minst kalorier. Jag jämförde ett mörkt och ett ljust surdegsbröd och det skilde cirka 20 kalorier på 100 gram och det blir ju inte mycket per macka. När det inte skiljer mer så tar jag det jag tycker verkar godast helt enkelt. För om brödet i det här fallet är gott så ser jag fram emot frukost. Är det en hård trist brödbit som mest påminner om bark blir jag inte speciellt sugen på att äta utan hoppar hellre över. Och DET är dumt. Så se till att ha mat som lockar men som är okej liksom.

   När det kommer till träning känner nog ALLA att det är motigt ibland. Jag är ju själv bara nybörjare men under tiden jag hållit på har jag kört cirka 3-4 ggr/vecka. Vissa av gångerna har inte blivit så jättelånga och tuffa men då får det vara så. Att tänka att okej, jag går dit och kör bara en kvart och det får vara okej kan vara ett bra sätt att iaf komma iväg. Och när man sen ändå är där så kör man kanske på lie längre än en kvart ändå. Eller så tar man bara den där lilla stunden just den dagen och det är okej. Jag gör det ju för MIN skull. Jag är dessutom glad att jag haft en personlig tränare annars hade jag förmodligen tyckt att det vore svintråkigt ganska snabbt. Så om du har möjlighet kan det vara en bra investering att i alla fall köpa fem tillfällen kanske där en pt visar dig varierande träning så det blir KUL.

   Kan jag komma igång så lovar jag dig att du kan det. Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.